Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ale tych 100kg szpachli juz sie nie pozbędziesz kolego znajde troszke czasu to zobaczysz fotki jak była robiona , szpachlu naniej jest pewnie mniej niż na twojej ...........................
TTom3k Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Hehe dobry filmik Ciesze sie ze bmw dostalo po d*pie A tak na marginesie ile wazy instalacja gazowa(butla-oczywiscie pusta) ?
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Hehe dobry filmik Ciesze sie ze bmw dostalo po d*pie A tak na marginesie ile wazy instalacja gazowa(butla-oczywiscie pusta) ? ja niewiem bo moja była z gazem
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 3/4 zbiornika wg wskazań ... :biggrin:
TTom3k Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Ahaaa;]] nie no tak pytam z ciekawosci ile wazy butla pusta...tzn. jak obciaza auto pewnie niezauwarzalnie bo to jakies 10kg ? Chyba..heh
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 pewnie masz racje że z 10 kg ale ja i tak na gazie nie latałem i miąłem zatankowany gaz wiec umnie waga się zmiejszyła znacznie i widze to nawet , bo d*pa poszła do góry 3 cm
TTom3k Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Hehe no to fajnie fajnie a takie biturbo 2.7 to chyba niezle lyka co ?
ono Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 bo d*pa poszła do góry 3 cm Kurde stary to już Q7 sie zrobiło Kill fajny , kolo z bmw pewnie ma moczenia nocne hyhyhy , nie ma to jak wyleczyć jakiegoś super szczura
Kunio Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 stary widziałeś auto, że się wypowiadasz?? Jak twoje turbo powedz?? czasem nie sra jakimś syfem z wydechu?? nie widzialem ale chyba przy takich przerobkach nie obejdzie sie bez szpachli... a moje turbo sie wysrało bo mialem zle zrobiony odplyw oleju. Poprawie i posmiga jeszcze drugie tyle.
Szewczenko7 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 no to mozne Ice jeszcze koleczka zmienisz na mniejsze?? :twisted:
slawek66 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Iceman nie miej bo różne głupoty ludziska wypisują (pewnie z zazdrości, że nie mają takiej maszyny). Słowa krytyki padają z ust osób, które nie miały okazji poznać Twojej niuni w realu. Prawie :exclaim: cały klub trzyma kciuki za każdą Twoją kreskę. Czekamy na kolejne filmiki.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Trzymamy qciuki :twisted: :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 jak bede sie obawiał ze przegram to tapicerke nawet wypruje
Iverson Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Iceman to niedługo Lambo będzie poganiał! hehe ale zianie! No to Porsche się zdziwi.
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 nie widzialem ale chyba przy takich przerobkach nie obejdzie sie bez szpachli... pewnie , ale nie 100 kg bo jak by tak było to dawno by wszystko popękało na twardym zawieszeniu latam i niskim profilu opon, jak coś piszesz to przemyśl to dwa razy
Szewczenko7 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 No Iceman, lec juz odstaw tego porschaka i bedziemy swietowac szkoda czasu :twisted:
tomasz86 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 .Z wyzej napisane wypowiedzi podtrzymuje ze mimo wszystko porownanie wlasciwosci jezdnych audi z napedem na jedna os z bmw ma sie na korzysc dla bmw A świstak siedzi i zawija w te sreberka.Możesz użyć jakichś argumentów dlaczego bmw ma lepsze właściwości jezdne ?? I może napisz jak CI się jeździ bwm w zimie Bo moich 2 kolegów pokupowało sobie 330D i teraz na zime szukają jakiegoś Audi 80 z quattro Kolega co ma M5 jeździ przez całą zime Berlingo i nie dlatego , że mu szkoda auta :twisted: cala zime jezdzilem.Bardzo przyjemna jazda-nie wiem o co ci chodzi.Jak ktos nie umie jezdzic tylnim napedem to racja niech jezdzi 80 w zimie.Mnie tylko denerwuje to ze bmw jest niskie i czasami zderzak za plug robi ale audi do wysokich nie nalezy.Bmw duzo lepiej jezdzi w zakretach.Audi z duza moca i napedem na przednia os ciagnie przodem.
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 kolege widze regulamin nieobowiązuje
Rekomendowane odpowiedzi