Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] I ja też się pochwalę/pożalę :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a oto i moja A4 avant 1.8T 150km, przebiegu 248k km. Poki co zupelna seria, ale plany mam, czekam tylko na ciepłą wiosnę i kaskę w kieszeni. Auto sprowadził soobie mój kolega w czerwcu '08, a ja stałem się jej właścicielem w grudniu. Audinka ma wyremontowany silnik, gdyż kolega zatarł go dolewając złego oleju, tak więc głowica jest po remoncie, chociaz lekko cykaja mi szklanki:/, wał po szlifie itd, nowy rozrząd i sprzęgo oraz nowiutka turbinka:D:D oto i ona

263a32584f9a5738med.jpg

26b01994378bb413med.jpg

ae5e622bcad92e04med.jpg

połamane lusterko, ale już są zamówione chromowane

58d070699b720261med.jpg

i wnętrze, nie smiejcie się z dywaników, na wiosnę jakieś ładne ori będą

11384cbdcd92a180med.jpg

da07554b38a43ed8med.jpg

f0f1801b11dd226amed.jpg

30a944a02dfed5a3med.jpg

tak wygląda póki co,a w planach:

zawias-40mm

felgi 19'' z A8

lekka ściema szyb

spolerowane relingi

chromy wokół szyb

białe kierunki boczne

przednie lampy pseudo A5 z LEDami, ciemnym wnętrzem i ksenonem---bo mi sie podobają i już:)

do środka skórzana tapicerka, najprawdopodobnie jasna

i może kiedyś coś z silnikiem

Opublikowano

lampy z diodami sobie odpuść.... s4 dzielone depo bądz valeo pełne po lifcie :good: Ledy ladnie wygladaja ale na fotkach ale nie na tak starym aucie.... Dywaniki do kosza :decayed: Reszta spooko :) zawias -40 :kox: Przemyśl to jak chcesz zakładac 19(moim zdaniem głupotaaaaaaaaaaa.....)

Reszta spoko:) Oby silniczek się spisywał :przebiegly:

Możesz opowiedziec w jaki sposób przez zły olej kolega zatarł motorownie :D ?

Opublikowano
  • Autor

wszyscy tylko lampy po lifcie, :sick3: juz tym,hehe, 19'' będą, no moooże 18'' ale coś dużego, choćbym zczezł:D

a jak kolega zatarł silnik, proste kilka razy robił dolewkę oleju i za każdym razem chyba wlał jakiś inny bo w rezultacie pod Płońskiem auto padło i wróciło na lawecie wszystko w silniku sie pozapiekało, olej się rozwarstwił i tyle, buba, ale dzieki temu mam a4:D

Opublikowano

Co to za halogenki masz? :mysli: Możesz zrobić fotę z bliska? Poza tym autko ok, ale te plany co do lamp przednich :thumbdown: Nie zepsuj auta :decayed:

Opublikowano

No ja też będę namawiał na lampy poliftowe :tongue4::wink4:

Auto zacne :good: plany też :naughty:

Jeszcze ja bym sciągnoł ten hak (szczególnie jak już zastosujesz wszystkie mody) bo napewno jest odczepiany i można schować do bagażnika :wink4:

Opublikowano

widzę, że ludziska się znają i przybywa AEB :good:

Opublikowano

blachy sobie zakryj bo i po co je pokazywać!! a tak to autko :good: :good: :good: środek ładny-muszę sobie taką kierę fundnąć :>

Opublikowano

Bardzo ładne autko , silnik ok , też bym taki chciał :decayed:

nie słuchaj ich co do lamp , jak ci sie podobaja to zakładaj , tylko nie kupuj Sonarów , poczekaj aż wyjdzie taki model jaki ty sobie upatrzyłeś tylko innej firmy np. FK , jakość nieporównywalnie lepsza.

Opublikowano
  • Autor

blach nie zakrywałem bo i tak muszę auto przerejstrować na siebie. co od lamp, to faktycznie wstrzymam się aż jakaś lepsza firma je zrobi, hak może i ściągany, nie sprawdzałem, ale niedawno trailer ciągnąłem, halogeny nie wiem jakie są, jutro zrobię foto. no i mam nadzieję że pomożecie towarzysze jakby co :)

Opublikowano

pomożecie towarzysze

Pomożemy :good:

Opublikowano

No cóż. Jak i poprzednicy będę Ci odradzał lampy "day line".

Sam tez takie chciałem montowac. Na aukcjach wyglądaja bardzo ciekawie (bynajmniej dla mnie).

Potem jaden z kolegów zamieścił fotkę już zamontowanych na aucie...

Zrobiłem :sick3:...

i juz do mnie jadą bi xenony.

Tak poza tym, to fajna furka i ambitne plany.

Chwal się postepami :good:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dlugo nic nie pisalem/dodawalem odnosnie mojej niuni, bo i jakos tak czasu nie mialem, od zimy zmienilo sie to ze padla mi turbina(nowa!) i musialem oddac ja do regeneracji ;( teraz juz jest spoko, ostatnio mialem chwilke czasu to przyciemnilem sobie sam szybki(poza tylnia, ni cholery ladnie mi nie wychodzilo,to zerwalem folie i dam to specjalistom do zrobienia), spolerowalem tez relingi, wydech i zalozylem moja dume, hehehe oryginalne niemieckie MAM'y 19cali w chromie + nowki oponki yokohama parada spec-2 215/35R19 - REWELACJA!! odnosnie tych zdjec ktore wkleilem to robione tak na szybko, bez zadnego wczesniejszego przygotowywania auta, lusterka dalej nie wymienilem, bo ciagle sie zastanawiam czy chromy, czy ori i musze zrobic listwe lewego progu bo mialem przykra sytuacje z lewarkiem, ktory sie wbil i zerwal listwe :wallbash: dokupic jeszcze musze lewa kratke w zderzaku, bo jakis zajac samobojca mi ja zerwal poza tym lakier oddam w lipcu do renowacji, mysle tez o bialych bocznych kierunkach i o usunieciu z blotnikow, oraz tylnej klapy znaczkow audi, w sumie to pasowaloby jeszcze wymienic grill,ale nie wiem na jaki, szerokie zeberka bez znaczka, czy co? doradzcie

Cala reszta dalszych planow odnosnie auta to:

-zawias zostawiam taki jaki jest czyli 1be, wg mnie wyglada spox i jest w miare wygodnie, nawet na 19'

-ramki wokol szyb-ciagle mysle

-lampy- jak nie dayline to jakis xenon/bixenon w czarnych kloszach

-skora-dalej w planach

-silnik- docelowo chce miec ponad 200km, a nie jak teraz 160km

-upgread hamulcow na s6 lub cos innego, jeszcze nie wiem, ale koniecznie mocniejsze!

a teraz pare zdjatek:

695911fffc6472ecmed.jpg

fcbf1eb09a7e4577med.jpg

e773d79eb3df7129med.jpg

13921583f7126443med.jpg

e6740d77c186f1d0med.jpg

c3da0a62a0a56d8bmed.jpg

5863d1c303b49ccdmed.jpg

Opublikowano

No. Fele całkiem wypaśne. szkoda, że full chrom :P

Jedna sugestia.

Moim zdaniem Twoim kolejnym modem powinna być "gleba"

Opublikowano

nie obraź się ale jakoś mi tu te felgi nie pasują..

Opublikowano
  • Autor

truckmaniac przyjedz na warmie i mazury i zobacz jakie tutaj mam drogi:/ z checia zglebilbym auto,ale niestety, dziury,wyrwy,koleiny sa takie ze pewnie bym miske olejowa urwal, na tym zawiasie co mam, przez spiace policjanty przejezdzam ledwo co:/ a co do felg, to wlasnie ten wzor tylko w chromie robi wrazenie, polerowane,alo satyna to juz nie to samo:]

Opublikowano

No w końcu to Twoje auto, ale te fele na tym zawiasie wygladaja lekko komicznie.

A moze to tylko ja tak to widzę :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

po to jest ten watek,zeby kazdy mogl powiedziec co chce, wiec dla mnie pelen luz, Twoje zdanie, Twoja opinia:] ja mam jakies zboczenie, bo tak sie juz do tych 19'stek przyzwyczailem, ze wydaja mi sie... zbyt male :> i moze za rok bede szukal wiekszych,hehehe

Opublikowano

Na tych alu auto wygląda znacznie lepiej :good:

Co do planów to masz ich sporo. Tylko czy ci życia wystarczy do ich zrealizowania??

Od lutego po za alusami to prawie mało co się zmieniło :confused4: Nawet tablice te same masz.

Opublikowano
  • Autor

Szczepank- odnosnie tej dlugosci zycia to dosc glupia uwaga, czort wie czy ja audi, czy audi mnie przezyje, heh:] mody wprowadzam powoli z prostego wzgledu, kasa i tylko kasa mnie ogranicza, gdyby nie to ze turbo padlo i dosc sporo za soba pociagnelo zarowno czasu jak i pln'ow audi wygladaloby dzis moze na bardziej dofinansowane, poki co robie w nim tyle ile moge i staram sie caly czas dbac o to co juz jest.

Zadalem Wam wszystkim pytanko, odnosnie tego jakie macie sugestie, tj: lusterka chrom, czy ori, listwy wokol szyb tak, czy nie, lampy, heble?

Opublikowano

lustereczka nie koniecznie, ale ramki chrom to już kox :kox: