Sebek.gustav Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 Witam załączam zdjęcie mojego radia i mam pytanie do forumowiczów, które to jest mmi, radio concert. Chciałbym zamontować u siebie mirrorlink pod IOS, tylko nie wiem jaki typ mmi radia posiadam i czy to pójdzie u mnie.
Sebek.gustav Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Co znaczy zwykle radio concert? Tzn to wiem chodzi mi o to czy to jest mmi 2g, mmi 3g low/basic, mmi3g high itp.
Kozuch762 Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 6 godzin temu, Sebek.gustav napisał: Co znaczy zwykle radio concert? Tzn to wiem chodzi mi o to czy to jest mmi 2g, mmi 3g low/basic, mmi3g high itp. To nie jest zadne MMI, to jest radio concert. MMI to stacja multimedialna z navi
Sebek.gustav Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 To dla czego radio chorus w audi b8 zwykle czerwone bez koloru nazywa się mmi 2g, np takie jak na zdjęciu na załączniku.
Tracer39 Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 27 minut temu, Sebek.gustav napisał: To dla czego radio chorus w audi b8 zwykle czerwone bez koloru nazywa się mmi 2g, np takie jak na zdjęciu na załączniku. Na zdjęciu są rodzaje systemów nawigacji Audi, a ty masz zwykłe radio.
Sebek.gustav Opublikowano 25 Września 2018 Autor Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) okej, w takim razie inne pytanie. Czy do radia concert można podpiąć mirrorlink? Edytowane 25 Września 2018 przez Sebek.gustav
Rekomendowane odpowiedzi