Cilek Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Podpowiedzcie mi czy się da? Mam u siebie boczne poduchy a chciałbym założyć kubełki i znalazłem ładne, podgrzewane ale bez poduszek (w ogóle nie było a nie wystrzelone) - więc czy jest możliwość wpakowania moich do tych foteli? Jakieś rady, wskazówki czy podpowiedzi bardzo mile widziane.. Pozdrawiam.
Gość spedyt Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Przełożyć to można by, ale jaki to koszt będzie Poszukaj cierpliwie innych z poduszkami
Cilek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Opublikowano 15 Marca 2007 już mam więc pytanie brzmi jak to zrobić..
szogun0 Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Nie przełoży. Jeśli chcesz aby lampka nie świeciła, to może się da przekodować sterownik tak aby nie czytał poduszek bocznych, ale nie jestem pewien.
Cilek Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 Jak oszukać sterownik to wiem, ale pytam czy jest możliwość ich przełożenia? skoro piszesz że się nie da.. to napisz coś więcej. Czy stelaż jest zupełnie inny, czy tylko w piance nie ma miejsca? co jest powodem, że się nie da? Może według niektórych z was tylko się po prostu nie opłaca
szogun0 Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Nacięcia na materiałach, które mają się rozerwać podczas eksplozji poduszki są wykonywane laserowo. A firmy obszywające skórą mają certyfikaty do tego. Jeśli jesteś w stanie powtórzyć ich precyzję nacięć to możesz przełożyć poduszkę. A czy stelaże są takie sam to nie mam pojęcia.
Rekomendowane odpowiedzi