lukasz_97 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Witam, mam pytanie. Czy są różnice pomiędzy tylnim zderzakiem w a4 b8 przedlift wersja avant a zderzakiem poliftowym ? zderzaki zwykłe bez żadnego s-line
Hubertus01 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 są różnice na dole zderzaka: - przedlift wygląda na jednolity razem z dokładką - polift ma dodatkowo taką jakby wypustkę ( spoiler )przed tą czarną dokładką
lukasz_97 Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 4.10.2018 o 17:25, Hubertus01 napisał: są różnice na dole zderzaka: - przedlift wygląda na jednolity razem z dokładką - polift ma dodatkowo taką jakby wypustkę ( spoiler )przed tą czarną dokładką a jak jest z wymianą? da radę wrzucić poliftowy do przedlifta bez zadnych zmian i komplikacji ?
MaciekPL Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 19 minut temu, lukasz_97 napisał: a jak jest z wymianą? da radę wrzucić poliftowy do przedlifta bez zadnych zmian i komplikacji ? Oczywiście da radę, nie potrzeba nic zmieniać. Również zderzak od s line podejdzie bez żadnego problemu
lukasz_97 Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 Dzięki Panowie ?️ ☺️
Dev Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 W dniu 8.10.2018 o 23:18, MaciekPL napisał: Oczywiście da radę, nie potrzeba nic zmieniać. Również zderzak od s line podejdzie bez żadnego problemu a jak wyglada sprawa z lampami ?
MaciekPL Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 1 minutę temu, Dev napisał: a jak wyglada sprawa z lampami ? To samo, mogą zostać z przed lifta. Kształt lamp jest taki sam. Więc jaki zderzak nie założysz wszystko będzie pasować.
Dev Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) 5 minut temu, MaciekPL napisał: To samo, mogą zostać z przed lifta. Kształt lamp jest taki sam. Więc jaki zderzak nie założysz wszystko będzie pasować. trafiłem S4kę B8 z lutego 2012 i wynika że przód jest przedliftowy a tylne lampy juz na diodach auto nie ma przedniego zderzaka lewego błotnika i lampy chciałbym poliftowy przód i poliftowe lampy Kolego mozesz pomóc mi w skompletowaniu gratów ? oczywiscie sie odwdzięczę Edytowane 28 Października 2018 przez Dev
MaciekPL Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 2 minuty temu, Dev napisał: trafiłem S4kę B8 z lutego 2012 i wynika że przód jest przedliftowy a tylne lampy juz na diodach auto nie ma przedniego zderzaka lewego błotnika i lampy chciałbym poliftowy przód i poliftowe lampy Kolego mozesz pomóc mi w skompletowaniu gratów ? oczywiscie sie odwdzięczę Napisz do mnie na pw bo nie mam możliwości napisania.
Dev Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 55 minut temu, MaciekPL napisał: Napisz do mnie na pw bo nie mam możliwości napisania. Nie mam pw Możemy pisać na Whatsapp Mój nr 693456699
Rekomendowane odpowiedzi