damiano8522 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 Pany jest tak ze ECU liczy bipy tylko na jałowym..podczas jazdy nie?
kamil-vag Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 BIP-y zlicza cały czas, jedynie korekcje powyżej ~ 1300 - 1500 przestaje...
damiano8522 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 3 minuty temu, kamil-vag napisał: BIP-y zlicza cały czas, jedynie korekcje powyżej ~ 1300 - 1500 przestaje... oki..musze zgrać ten wsad i zajrzeć w tą mape..powiedz no mi Kamil czy tuner mógł jakoś zabezpieczyć wsad przed zczytaniem..czy ogarne sterownik edc 15 plus w moim avf programem galletto 1260 i kabelkiem z ccy.pl. nie chciałbym czegoś uj***ć
kamil-vag Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 no ja mpps-em klonem bez problemu zgrałem i wgrałem u siebie
damiano8522 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 Ktoś mi gdzieś mówił że można zabezpieczyć wsad tak ze jak będe go chciał zgrać to sie wykrzaczy..chodzi mi o samo zgranie..
damiano8522 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 Galletto dostałem z zakupionym kabelkiem to raczej pewny program..
Ralen Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 W dniu 26.10.2018 o 12:35, kamil-vag napisał: Dla świętego spokoju, możesz zmierzyć ciśnienie paliwa na tandemie pod obciążeniem, jak będzie ok, to nie zawracałbym sobie tym więcej głowy... Jak byłeś u tunera na hamowni i trzyma moc to ja bym się osobiście nie przejmował zwłaszcza że nie masz problemów z autem. Szkoda zawracać sobie głowę po nocach Dla spokoju wlej mu jakieś Liqui Molly do baku albo pół litra oleju żeby przesmarowało wtryski i sprawdź. Nie wiadomo ile i gdzie to leżało.
Rekomendowane odpowiedzi