cherryjug Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam! Czy szanowni forumowicze mogą mi polecić kogoś w Koszalinie lub okolicach kto podjąłby się czyszczenia turbo? Może być mechanik, może być forumowicz, który już to robił. Jak zasysam powietrze z gruszki sztanga blokuje się w jednym miejscu i dopiero jak pomogę jej trochę palcem to jest wciągana do końca ( słychać wtedy że coś trze). Z powyższego wyciągam wniosek, że turbo do czyszczenia. Dziękuję za wszelką pomoc. Auto to Toledo 1,9 TDI 110KM ASV 2002r.
krzysiek23 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ja mam kogos w swidwinie jakbys chcial,70km od koszalina dobry mechanik moge dac namiary lub turbo tech czy jakos tak w szczecinku oni regener.turba moze i podejma sie czyszczenia....a jak koszalin to jedynie co mi przychodzi do glowy to pan wlodek ale muszisz do nie go zadzw.i zapyt.czy cos takiego zrobi on pracuje w aso w koszalinie a w konikowie naprawia prywatnie auta mam tela do niego... jak co to pisz na priv
Rekomendowane odpowiedzi