Pietro2222 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Witam wszystkich pierwszy raz jestem zalogowany na forum ale jak to bywa nie zawsze radzimy sobie ze wszystkim sami.Kupiłem a4 1.6 z 97r i postanowiłem ją ładnie zrobić dlatego będzie mi potrzebna wasza fachowa pomoc.Pierwszy problem to zegary nie działa licznik kilometrów i tu chciałbym go wymienić na jakiś fajniejszy może nawet na pół fis albo i cały.Tylko teraz nie wiem jaki mam kupić ponieważ jest kilka wersji i z tego co doczytałem sa z imo i bez w moim roczniku.Poszperalem trochę po forum i nie znalazłem odpowiedzi (może przegapiłem coś).Może istnieje jakis model zegarów który praktycznie bez większych problemów da się wstawić zamiast mojego?Może ktoś będzie miał taki na sprzedaż.W poście wkleję fotki tego co mam normalnie inne mają ten numer pod kodem kreskowy.Pozdrawiam
Fazii Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 W twoim roczniku immo jest po za zegarami więc bez obaw możesz montować inne zegary przedliftowe . Zmiana zegarów na lift lub polift wiąże się z zmianą kostek do licznika oraz z przekladką pinów.
Pietro2222 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Czyli rozumiem że jak kupie licznik z 96r i będzie on posiadał np.pół fis czy tylko wystarczy dokupić ten kombajn i będzie grało?.A tak na marginesie dokładnie kiedy zamontowano imo w zegarkach?
Pietro2222 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Znalazłem coś takiego podejdzie?? Z 3/97r
Fazii Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Podejdzie. Dorobić trzecią kostkę i zmienić manetke jeszcze by się przydało. Immo w zegarach od rocznika modelowego '98
Pietro2222 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 Ok dzięki temat zamknięty resztę doczytam?
Pietro2222 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 Do czego służy to wejście w liczniku?
Fazii Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Wyświetlacz temperatury i biegów
Pietro2222 Opublikowano 30 Października 2018 Autor Opublikowano 30 Października 2018 A czyli do automatów ?no dobra czyli musze ogarnąć czujnik temperatury A reszta widzę że jest na forum Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi