ppaziuu Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Witam .. Mam wrażenie że moja dwumasa się już rozsypała .. strasznie tłucze .. Pytanko .. Czy ktoś zakładał w AJM zwykle sprzęgło zamiast dwumasy .. I pytanie jak z jazda i trwałością .. Interesują mnie nowe rzeczy na przeszczep .. luk bądź Sachs .. Ile kosztuje wymiana samego sprzęgła .. Dzięki za podpowiedź i sugestie
wesz82 Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Jest temat o tym. Chodzi Ci pewnie o sztywne kolo??? Jedni chwalą inna płacza. Ja osobiście polecam. Raz dobrze i po ptakach. Rożnica taka ze sztywne nie lubi niskich obrotów tj nie pojedziesz na 3 biegu 1200rpm bo będzie szarpać,znowu dla dm taka jazda to smierc.. Wymiana rożnie. U mnie w okolicy np ceny teraz zaczynają sie od 300 do 500. Jak masz dac mechanikowi to lepiej kup dm i nie bedzie problemów ze cos nie pasuje i trza znów sie bawic w zrzucanie skrzyni.
ppaziuu Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 a czy dwumas moze byc przyczyna ze auto na zimnym po nocy ciezko odpalalo, .. ??
wesz82 Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Raczej nie. Pompki,vacum,aku,swiece,pompka w baku tam szukaj przyczyn. Dm musialby stanac na sztywno by zablokowac rozrusznik. Napisz objawy jakie masz??
ppaziuu Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 Świece wymienione .. akku nowy roczny Bosch .. .. po nocce czasami trzeba to trochę podkręcić zanim złapie .. ..
wesz82 Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 To nie objaw padnietej dm. Zrob logi i wrzuc na forum niech chlopaki obczaja.
ppaziuu Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 Dwumasa Wali jak by chłopy cepem siano walili ... 20181024_090348.mp4
wesz82 Opublikowano 26 Października 2018 Opublikowano 26 Października 2018 A jak jest podczas jazdy?? Zrob logi i wrzuc do oblukania. Mi to nie wyglada na dm.
Rekomendowane odpowiedzi