pinio4 Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 witam kto wie gdzie w Lodzi i okolicy mozna tanio sprawdzic i nabic klimatyzacje pozdrawiam Lukasz [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 16-03-2007, 10:37 ] wywaliłem obrazek, co ma dach a4 do klimy ?
tomcioskinny Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Witam ja nabijałem w Łodzi na ul. Obywatelskiej przed Rusałką jadąc od Retkini po prawej stronie tam gdzie jest wjazd na to strzeżone osiedle. Naprawde bardzo dobry fachowiec i w miarę niedrogo ja za Full opcje zapłaciłem u niego w okolicach 200zł za wszystko do Audi A4 Avant. Wszystko mi sprawdził odgrzybił nabił i wlał środek fluorescencyjny, wszystko trwało około 35 minut. Naprawde porządna firma. Polecam
szogun0 Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Jeśli trwało to raptem 35 minut, to moim zdaniem niezupełnie się przyłozył. Zalecane jest aby sprawdzać szczelność na podciśnienie co najmniej kilkadziesiąt minut, a odgrzybianie też trochę trwa.
szogun0 Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 na czym polegało odgrzybianie Penie psiknął coś w nawiewy jeśli tylko tyle czasu mu to zajęło. Ale poczekajmy, aż się autor postu wypowie.
tomcioskinny Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 na czym polegało odgrzybianie Penie psiknął coś w nawiewy jeśli tylko tyle czasu mu to zajęło. Ale poczekajmy, aż się autor postu wypowie. Fakt faktem mogło to trwać i dłużej, nie pamiętam dokładnie byłem półtora roku temu wiem tylko że ma bardzo profesjonalny zakład i bardzo profesjonalny sprzęt i jest jednym z najlepszych osób w Łodzi co zajmują się klimatyzacjami.
Rekomendowane odpowiedzi