Denny Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Witam. Niedawno stałem się posiadaczem B6 z silnikiem 1.8T BFB. W dowodzie auto ma wpisane 142Kw czyli 193KM. Jak myślicie czy to zwykły błąd? Czy ktoś podniósł moc? Edytowane 28 Października 2018 przez Denny edycja
cysiek18 Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 11 godzin temu, Denny napisał: Witam. Niedawno stałem się posiadaczem B6 z silnikiem 1.8T BFB. W dowodzie auto ma wpisane 142Kw czyli 193KM. Jak myślicie czy to zwykły błąd? Czy ktoś podniósł moc? Błąd, raczej nikt nie zrobił programu i pojechał zanotować ten fakt do urzędu komunikacji. Pewnie jakiś urzędnik się pomylił
TomekTdi Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Chyba ,że była sprowadzana np. z Niemiec i tam ktoś robił program wpisany w Briefie i podczas rejestracji tak przepisali do polskiego dowodu rejestracyjnego.
Denny Opublikowano 30 Października 2018 Autor Opublikowano 30 Października 2018 W dniu 29.10.2018 o 08:47, TomekTdi napisał: Chyba ,że była sprowadzana np. z Niemiec i tam ktoś robił program wpisany w Briefie i podczas rejestracji tak przepisali do polskiego dowodu rejestracyjnego. Tak auto sprowadzone z Niemiec. Tak było w Briefie i tak przepisali mi do Polskiego dowodu rejestracyjnego.
TomekTdi Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 W dniu 2018-10-30 o 21:00, Denny napisał: Tak auto sprowadzone z Niemiec. Tak było w Briefie i tak przepisali mi do Polskiego dowodu rejestracyjnego. Czyli auto po programie w Niemczech.
Rekomendowane odpowiedzi