Przemossj Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam wszystkich mam pytanie posiadam audi a4b5 1.8t aeb 150 koni ale chciałbym włożyć 1.8t BAM 225 koni od TT tyle że tam jest silnik wzdłuż 80 % osób z którymi rozmawiałem twierdzi że jest opcja czy ktoś zna temat bardziej?
Dev Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) 33 minuty temu, Przemossj napisał: Witam wszystkich mam pytanie posiadam audi a4b5 1.8t aeb 150 koni ale chciałbym włożyć 1.8t BAM 225 koni od TT tyle że tam jest silnik wzdłuż 80 % osób z którymi rozmawiałem twierdzi że jest opcja czy ktoś zna temat bardziej? da sie ale turbo nie podejdzie, wykorzystasz tylko sam słupek potrzebujesz jeszcze wiązki AWT i ECU Edytowane 3 Listopada 2018 przez Dev
Przemossj Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 Będę miał całego anglika to wtedy jakie turbo zastosować żeby nie stracić na mocy
Dev Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 5 godzin temu, Przemossj napisał: Będę miał całego anglika to wtedy jakie turbo zastosować żeby nie stracić na mocy Tylko hybryda
Przemossj Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 ? Hmmm i myślicie że będzie to się w miarę zbierało i mam aktualnie skrzynie 5 biegowa zostawić czy inną
Rekomendowane odpowiedzi