Marcin Kargul Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam! Mój kolega posiada Audi A4 B6 2.0 96 kW ( 2001). Problem polega na tym, ze silnik nie chce mu odpalić z powodu komunikatu na wyswietlaczu ze ma niskie cisnienie oleju. Jezdzil normalnie tym autem i pozniej postawil na tydzien czasu i klapa. Dodatkowo ciagle dziala wentylator chlodnicy, troche dziwne. Dlatego odlaczyl aku. Za cenne wskazowki bardzo bede wdzieczny. Pozdrawiam
sitar Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Tak jak napisał Dev podłącz pod kompa, zajrzyj też do puchy ECU i zobacz czy nie jest tam mokro. Objawy by pasowały do zalanych przekaźników przy ecu
Marcin Kargul Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Jak przyjdzie mi tylko to tak zrobię i dam znać. Ale swoja drogą slyszałem ze te silniki nie maja dobrej opinii na swoją awaryjność. Miłego!
Marcin Kargul Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam! Problem rozwiązany. Walnięty był czujnik położenia wału. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi