p0ld3k Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam. Mam problem chyba z klimatronikiem, ponieważ po naciśnięciu przycisku nawiewu na szybe przednią nie działa, tzn. nic nie wieje i na wyświetlaczu też nie pokazuje się strzałka w górę Chciałem kupić nowy panel i tu mam pytanie czy ten kod który znajduje się na obudowie musi być taki sam? pozdrawiam
Italiano Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie koniecznie, Ale rozbierz i przeczyść, może zacznie działać.
p0ld3k Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 to jutro go rozbiorę i przeczyszczę, a jak by w razie nadal nie działało i chciał bym kupić ten panel to ten kod na tej naklejce ma być taki sam?
_Solar_ Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Spróbuj podmienic od kogoś innego...trzeba szukać gdzie indziej przyczyn a nie zakładać ze juz panel do wymiany troszkę odbiegne od tematu ale to w ramach pomocy Przyjedź na wojewódzkiego spota moze cos Ci pomożemy info masz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/lubelskie_wojewodzkie_spoty_audi_a4_klub_polska_01032009-t57380.210.html
p0ld3k Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzieki za pomoc, ale już sobie poradzilem kupilem nowy panel za 150zl i wsio dziala
Rekomendowane odpowiedzi