boniu Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam kto z Was posiada na śląsku audi 1.8T AEB do rocznika 1996 potrzebuje sprawdzic komputer...cos mi sie dzieje z samochodem ... ;/ byl by ktos tak mily i mi pomogl ?? w takim sensie ze by mi uzyczyl kompa na pare minutek zeby sprawdzic czy to jest przyczyna kompa ?? A tak pozatym to mam taki problem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_prosze_o_analize_bledu-t67880.0.html dzieki
Pancin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie sądzę, żeby dało się tak zrobić, bo będzie immobilizer przeszkadzał. Chyba, że masz VAGa i sobie z tym poradzisz.
DAWIDBORI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 nop nie jest to takie proste boniu :gwizdanie:
DAWIDBORI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 boniu przeca xandmar ma taki komp bys byl na spocie to bys mogl podlaczyc
boniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 napewno ma taki sam ?? ja mam stary komp gdzie jest z 5 6 wtyczek,ale chyba byda zmienial na ten co ma 2
DAWIDBORI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 oj tego ci nie powiem zagadaj z nim jest na naszym forum z bb
Rekomendowane odpowiedzi