Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Grill s4 czy rs4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie mam takie nietypowe pytanko :P.... mam grill z S4 http://images29.fotosik.pl/275/0cb0290cc5e2d0a8m.jpg teraz zakupilem zderzak z rs4 ktory bede zakladal, i sie zastanawiam czy sprzedac tego grila i kupic z rs4 ... czy moze sobie tego pomalowac na czarny mat i zostawic?? sa jakis inne kratki do zderzakow rs4?? takie jak np ma kolega DIBO bo wydaje mi sie ze ma inne :) dzieki za opowiedz...

Opublikowano

Ja robiac pakiet RS dal bym grill RS.Robiac pakiet S4 mozna dac grill RS4.Takie moje zdanie :)

Opublikowano

grill RS4 do zderzaka RS. Grill S4 do zderzaka S4;) -wg mnie kratki musza sie zgadzac, wtedy fajnie sie prezentuje;)

Opublikowano

Ja mam RS-Look Riegera stąd u mnie inne kratki :wink4: Ja bym na Twoim miejscu sprzedał ten grill i poszukał od RSa.

Opublikowano

teraz zakupilem zderzak z rs4 ktory bede zakladal

przednie błotniki od RS4 tez masz ??

Opublikowano
  • Autor

nie przednich blotnikow nie mam od rs4 :) ... Niom i grill z s4 idzie pod mlotek :) tzn na sprzedaz

Opublikowano

nie przednich blotnikow nie mam od rs4 :) ... Niom i grill z s4 idzie pod mlotek :) tzn na sprzedaz

No to czeka Cie rzeźba z przednim zderzakiem bo on nie pasuje jest szerszy :confused4:

Opublikowano

też miałem ten dylemat, RS czy S , padło na RS, i nie żałuje, a ze zderzakiem od RS bedzie miód :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze czeka rzezba :P slepy masz jakies foteczki ?? odezwij sie na gg 5289020

Opublikowano

mam ale nie na aucie, bo furka czeka ciągle na malowanie i założenie wszystkich gratów :evil:

Opublikowano

też miałem ten dylemat, RS czy S , padło na RS, i nie żałuje, a ze zderzakiem od RS bedzie miód :naughty:

ślepy kupiłeś zderzak orginalny??? poka jakaś fote :kox:

Opublikowano

nie Kowi87, rezam swój ori, tylko negocjuję cene kratek od RSa z gościem na allegro :evil:, mówię tylko że do kolegi zderzaczka bedzie pasowało;)

Opublikowano

nie Kowi87, rezam swój ori, tylko negocjuję cene kratek od RSa z gościem na allegro :evil:, mówię tylko że do kolegi zderzaczka bedzie pasowało;)

A ma więcej tych kratek ? Bo ja w swój też bym włożył no i może cenę byśmy stargowali :wink4:

Opublikowano

no własnie na tej auckji są tylko dwie wystawione, i jak dobra cenę rzuci to biorę obie, a jak nie to wezme jedną i bede bardzo ostrożny przy cięciu, bo powinna jedna wystarczyć :przebiegly: , ostatnio jakiś inny gosciu sprzedawał za 100 tylko ze byla dobra z zaczepami, a te mają połamane zaczepy, ale do rezania to nie przeszkadza :evil:

Opublikowano

Jak masz zderzak z RS to grill tez taki zakladaj.. :good:

Opublikowano

Jak masz zderzak z RS to grill tez taki zakladaj.. :good:

no tylko, gadaj z BRYLANTEM, i kupuj ten z allegro, pryśniesz go w czerń i bedzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

spoczko pisalem na gg ale sie nie odezwal :P

Opublikowano

Jeśli ma być zderzak od Rs4 to chyba jasne że grill też a takie mieszanie S4 z rs4 lub odwrotnie to dla mnie lipa :thumbdown: to tak jakby w B6 zmieszać zderzaki S line z S4. I przerabianie oryginalnego zderzaka na RS4 to całkiem kiepski pomysł :thumbdown: albo robisz całe Rs4 czyli błotniki itp. albo zostaw oryginalny zderzak lub kup S4 i zrób na S4 grill już masz. Dobrym wyjściem jeszcze jest tak jak ma Dibo czyli rs4 look rieger-a ale rieger-a a nie laminat za 200zł :thumbdown: takie jest moje zdanie :good:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli ma być zderzak od Rs4 to chyba jasne że grill też a takie mieszanie S4 z rs4 lub odwrotnie to dla mnie lipa :thumbdown: to tak jakby w B6 zmieszać zderzaki S line z S4. I przerabianie oryginalnego zderzaka na RS4 to całkiem kiepski pomysł :thumbdown: albo robisz całe Rs4 czyli błotniki itp. albo zostaw oryginalny zderzak lub kup S4 i zrób na S4 grill już masz. Dobrym wyjściem jeszcze jest tak jak ma Dibo czyli rs4 look rieger-a ale rieger-a a nie laminat za 200zł :thumbdown: takie jest moje zdanie :good:

Kolego zakupilem po okazyjnej cenie 150 zl ori zderzak z rs4 i bedzie zrobiony tak ze nic nie bedzie widac :D .... tak jak ma kolega NOSB :D...