marek12389 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mam kłopot po rozgrzaniu silnika gdy schodze obrotami ponizej 1500obr/min to piszczy mi kontrolka oleju... bnie działała mi tez kontrolka temp. oleju, pojechałem do mechanika on się ppoowymadrzał i piowiedział ze to jest 1 od tego i tego... wymienił i temperatura zaczeła działać ale kontrolka nadal sie swieci przy obnizaniu obraotów...
mstan Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam Myślę że czekają Cię małe kłopoty.Tu będziesz miał trochę lektury, która może Ci się przydać: W opcję "szukaj" wpisz pompa oleju.Jeżeli za pierwszym razem wyszukiwarka nic nie wyszuka to ponów wyszukiwanie. Pozdrawiam
create2fight Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 wepnij manometr w układ i zmierz ciśnienie wtedy wszystko bedzie jasne:) Możliwe ze ciśnienie masz troszke niższe niz cisnienie czujnika:) ale to trzeba zmierzyc manometrem i dobrac odpowiedni czujnik U mnie cisnienie było niższe od 0,2 bara i juz swieciło Oczywiście może sie okazac ze u Ciebie jest juz poza dopuszczalnym zakresem a wtedy to juz jest problem
Rekomendowane odpowiedzi