jezaklukasz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Wie ktoś czy to opcja była że poziome szpryce były chromowane? Jeżeli tak to jaki ma numer OE ten Grill? Widziałem ba allegro takie nakładki za parę stow ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać
JawoR36 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Choinkę robi się w salonie, przy kominku, a nie z samochodu 1
Kosmita Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 12 godzin temu, jezaklukasz napisał: Wie ktoś czy to opcja była że poziome szpryce były chromowane? Jeżeli tak to jaki ma numer OE ten Grill? Widziałem ba allegro takie nakładki za parę stow ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać Standard to ramka chrom a czarne matowe szpryce i wtedy czarne ramki wokół szyb. Opcja to chromowany cały przód wraz z tymi wnękami od "halogenów" i ramkami szyb, opcja droższa pakiet czerń czyli wszystko na wysoki połysk w czerni. Tak było w konfigutatorze. Oczywiście w avancie dochodzą do tego odpowiednio malowane relingi.
black4 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Kolego JezakLukasz, Nie rób pls z wysmakowanego stylistycznie A4 B9 cepelii. Jeśli już załóż grill z S4, Pozdrawiam
grom Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Były takie chromowane, oryginalne grille. Taki jest chyba nr: 8W0853651AB.
Pietka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 W dniu 10.12.2018 o 12:43, black4 napisał: Kolego JezakLukasz, Nie rób pls z wysmakowanego stylistycznie A4 B9 cepelii. Jeśli już załóż grill z S4, Pozdrawiam Jaka cepelia ?? Std. dla wersji S-line... sam tak mam. Skoro Audi tak to wypuściło to podważasz własne stwierdzenie o wysmakowaniu...
jezaklukasz Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Dzieki za odpowiedzi. Pamietajcie ze o gustach sie nie dyskutuje
Seikokilla Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Widzę że temat odnośnie grilla to spróbuję podpytać tutaj. Ktoś się orientuje czy grill z RS4 B9 pasuje normalnie P&P do zderzaka B9 tego tzw s-line competition?
Rekomendowane odpowiedzi