mcm Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 wiec czekamy na relacje,zakladasz to na ori amorki -20mm 1BE,1BV czy na zwykle na razie na ori zobaczymy jak się będzie latało...
rafis Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Do 1,6 nie ma sprężyn ? Są. Ja miesiąc temu kupiłem sprężyny weitec -40/-30 i jeździ sie nawet dobrze moglbys wrzucic foty jak wyglada, tez mam ten sam silnik i sie zastanawiam nad weitecem.
mo Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Do 1,6 nie ma sprężyn ? Są. Ja miesiąc temu kupiłem sprężyny weitec -40/-30 i jeździ sie nawet dobrze moglbys wrzucic foty jak wyglada, tez mam ten sam silnik i sie zastanawiam nad weitecem.
rafis Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no ladnie sie prezentuje, a z jazda, duzo sie pogorszyl komfort?
mo Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no ladnie sie prezentuje, a z jazda, duzo sie pogorszyl komfort? Jest troszkę sztywniejsza i czuć bardziej nierówności na drodze ale ogólnie lepiej trzyma się drogi i dużo ładniej wygląda
mcm Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 i stało się dziś autko poszło idealnie jak w książce jest napisane -35 przód i -30 tył, tak wyglądało w STD a tak po obniżce autko trochę twardsze, ale lepiej prowadzi się w zakrętach, już sobie wyobrażam jak na letnich 17" się będzie prezentować jak na razie zmiana na "+"
Rekomendowane odpowiedzi