Jump to content
IGNORED

[ALL B6] Audi 2.5 TDi granatek :-)

Recommended Posts

Posted

Chciałbym przedstawić moje skromne wozidełko, które posiadam od roku i jeszcze mnie nie zawiodło bo audi samo w sobie jest super autkiem.

Trochę opisu :>

Audi A4 B6 z 2002 r z silnikiem 2.5 TDi V6 o mocy 155 KM, niestety bez quattro :kwasny: Poddana lekkiemu tuningowi:

-komplet ospojlerowania firmy Caractere

-blenda oraz spojler na klapie

-obniżone zawieszenie (niestety nie wiem jakiej firmy i jaki rodzaj)

-felgi 18 firmy Koya z oponkami 225/40

-dwie ozdobne końcówki wydechu firmy Ulter

-srebrne ramki wokół szyb

-nakładki na progi S-line

-brak oznaczeń modelu i pojemności

Planuje jeszcze kilka zmian m.in. lampy diodowe (przód i tył), jakieś dobre audio i zwiększenie mocy. Pomysły i propozycje co do zmian mile widziane :decayed:

przemek19022809152426.jpg

przemek19022809152038.jpg

przemek19022809152132.jpg

przemek19022809152725.jpg

przemek19CIMG0567.JPG

przemek19022809152317.jpg

Posted

No ja tam z tej prezentacji nic nie zobaczyłem :no:

Posted

Pewnie fajna niunia tylko emblematy RS4 zdejmij :)[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:20_________________________________________________Chociaż jedna fota jest - pakiet Caractere jest oki :)[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:23_________________________________________________Zapodaj virusa u Rogala wtedy będziesz miał codziennie banana na twarzy :)

Posted

wrzuć więcej fotek :cool1:

Posted

fajny pakiecik :good: ale kominy duuuuże trochę :tongue4: no i emblematy do kosza :thumbdown: super by też wyglądały bixenony na tym czarnym przodzie :wink4: ogólnie pozytywnie :good:

Posted

Teraz już całkiem cool jak wszystkie fotki wskoczyły - niezła niunia w B6

Posted

fajny pakiecik :good: ale kominy duuuuże trochę :tongue4: no i emblematy do kosza :thumbdown: super by też wyglądały bixenony na tym czarnym przodzie :wink4: ogólnie pozytywnie :good:

Podzielam w 100%
Posted

fura (będzie) koks jak ściągniesz te emblematy :gwizdanie:

Posted

obawiam się że gdybym ściągnął ten emblemat z klapy to zostałby widoczny ślad, a co do przednich lamp to zamierzam zamontować diodowe Dayline Black :naughty:

Posted

obawiam się że gdybym ściągnął ten emblemat z klapy to zostałby widoczny ślad

czyli miejsce na logo klubowe :naughty:
Posted

Ogólnie wsi nie ma, :mysli: zderzaki doskonale się komponują,pozbądź się tych emblematów i pomyśl nad listwami zewnętrznymi od S4.

Posted

Dzięki za podpowiedź GILI :good: ale zdaje mi się że te emblematy na forum są tylko przeznaczone do montowania na grill a przydałby mi się taki tylko że na klapę od bagażnika zamiast tego co mam

Posted

Ciekawa.. :good:

Na pewno sie wyroznia. Nie jest ordynarna.. :)

Posted

z tymi emblamatami to prawie jaki bmw316 M3 :kox:

Posted

Emblematy już zdjęte :> :tongue4:

:good:
Posted

Emblematy już zdjęte :> :tongue4:

dobra wiadomosc :good:

Posted

ładnie Ci to wyszło :good:

Posted

jak dla mnie to strasznie wielkie i brzydkie końcówki rur, do tego straszna lotka i ten przedni zderzak :/. Jedynie bo mnie się podoba z zewnątrz to tylko znaczek audi :confused4: . A środek ok. Proszę, nie psuj więcej tak pięknych samochodów