Makaronek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy taki down pipe będzie pasował do mojej a4 b6 1.8t quattro, 2003 r, jeśli ktoś ma taki z alledrogo to jakie zdanie o nim? A jeśli nie pasuje to może ma ktoś jakiś link gdzie moge kupic pasujący Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Makaronek
przem8 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Całkiem inaczej wygląda dp do tego auta. Odezwij się do @bartez80 w tej sprawie.
bartez80 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 5 godzin temu, Makaronek napisał: Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy taki down pipe będzie pasował do mojej a4 b6 1.8t quattro, 2003 r, jeśli ktoś ma taki z alledrogo to jakie zdanie o nim? A jeśli nie pasuje to może ma ktoś jakiś link gdzie moge kupic pasujący Nie będzie, pasował, niestety.... Jak potrzebujesz to mam na stanie 5aki co będzie pasował. Jak coś to pisz ... pozdrawiam.
dayd_4 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witaj. Kolego @Makaronek, tu masz zdjęcie mojego DP z BAQ Garage: Po zamontowaniu wygląda to tak: Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi