Nerus Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Hej, chciałem wymienić termostat, na tym forum powiedzieliście że lepiej wymienić na ori. Teraz kwestia jaki to ori był montowany?
kdawid Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 nie wiem jak w 2.0 TFSI ale w 1.8T fabrycznie były zakładane behr, Ja kupiłem taki zamiennik behra do siebie to był idealnie taki sam jak fabryczny, nawet miał fabryczne numery części nabite które zostały zeszlifowane przez producenta.
Nerus Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dostałem info od sklepu: https://www.autodoc.pl/behr-thermot-tronik/7010926 - BEHR jest przybliżony do oryginału https://www.autodoc.pl/stark/7999225 - STARK zawiera 3 lata gwarancji jest to młody niemiecki polecany producent Co wy na to ?
kdawid Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Behr nie jest przybliżony do oryginału tylko jest dokładnie oryginałem tylko ze zeszlifowanym numerem części, przynajmniej tak jest w 1.8T a co do sklepu to coś cena niska ale może tyle ma kosztować to 2.0TFSI? do 1.8T oryginalny Behr był 2 krotnie droższy. Napisz do kolegi dzik z forum w dziale dla sklepów to ci załatwi oryginalnego Behra w dobrej cenie i na pewno będzie to oryginał
Nerus Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2019 W dniu 17.01.2019 o 23:14, kdawid napisał: Behr nie jest przybliżony do oryginału tylko jest dokładnie oryginałem tylko ze zeszlifowanym numerem części, przynajmniej tak jest w 1.8T a co do sklepu to coś cena niska ale może tyle ma kosztować to 2.0TFSI? do 1.8T oryginalny Behr był 2 krotnie droższy. Napisz do kolegi dzik z forum w dziale dla sklepów to ci załatwi oryginalnego Behra w dobrej cenie i na pewno będzie to oryginał Aktualnie dorwałem na allegro LINK I jest narzazie ok, nagrzewa się itd.
Rekomendowane odpowiedzi