pietrz44 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Koledzy chce założyć do mojej A4 B8 lift składane lusterka. Mieszkam w kuj-pom i do wrclaguny trochę daleko. Macie jakieś namiary do sprawdzonej osoby w Naszym województwie, która ogarnęła by temat kompleksowo tj. robocizna z częściami ? Napisałem posta w temacie B8TrOOOOp ale brak odzewu więc piszę w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Euro Car Audio w Osielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W Gdańsku ja moge podjąć się takiej wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mazowieckie mogę polecić jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi