bonzi44 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, Jakis czas temu pojawiły sie u mnie problemy z centralnym zamkiem. Bagaznik otwierał się samoczynnie podczas jazdy a zamki w tylnych drzwiach nie blokowały dzrzwi. Po przeczytaniu paru postów i sprawdzeniu VAGiem postanowiłem wymienić moduł komfortu. Zamówiłem na allegro używany. Po wymianie wszystko działa jak należy ale cantralny nie reaguje na przyciski z kluczyka. Czy konieczne jest kodowanie kluczyków czy poprostu zakupiony na allegro sterownik jest uszkodzony ?? Proszę o pomoc
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, Jakis czas temu pojawiły sie u mnie problemy z centralnym zamkiem. Bagaznik otwierał się samoczynnie podczas jazdy a zamki w tylnych drzwiach nie blokowały dzrzwi. Po przeczytaniu paru postów i sprawdzeniu VAGiem postanowiłem wymienić moduł komfortu. Zamówiłem na allegro używany. Po wymianie wszystko działa jak należy ale cantralny nie reaguje na przyciski z kluczyka. Czy konieczne jest kodowanie kluczyków czy poprostu zakupiony na allegro sterownik jest uszkodzony ?? Proszę o pomoc trzeba kodować
bonzi44 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Byłbym wdzięczny o opis jak to zrobić. Przegladałem posty ale nic konkretnego nie znalazlem. Znalazlem cos do Vag-Coma a mam polskiego VAGa 4.9 z z licencja.
Rekomendowane odpowiedzi