Krzy0 Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Witam! Mam pytanie jak podpiąć głośniki orginalne na tył,z radia wiem jak ale co dalej na jednym głośniku mam wzmacniacz i nie wiem jak do niego wpiąć przewody z radia
LySyKilla Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Mialem ten sam problem meczylem sie z tym dobre dwa tygodnie a ze majster ze mnie zaden dopiero jak zajechalem do kraju kolzeka w warsztacie w 10 min sie z tym uporal jak to zrobil nie powiedzial ale na pewno ktos tu wie. Spece w UK oczywiscie nie potrafili tego zrobic i wpychali mi nowe glosniki w kazdym badz razie gadali o obejsciu wzmacniacza czy cos... POLAK POTRAFI ...
konrad_A4 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 prosta sprawa http://allegro.pl/item172326049_audi_kostka_do_podlaczenia_glosnikow_zlacze.html
Krzy0 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Opublikowano 26 Marca 2007 Już prosta,te mini iso z allegro nie są na 8 pin i nie są zrobione do orgi.głośników nokia,ale juz sobie poradziłem sam.
RafQ Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Już prosta,te mini iso z allegro nie są na 8 pin i nie są zrobione do orgi.głośników nokia,ale juz sobie poradziłem sam.[[/url][/url] A aj bym był wdzięczny jakbyś bardziej sprecyzował zaczynając od samego radia. Wychodziłeś na głośniki wyjściem liniowyn czy bezpośrednio z ISo tylnich głośników
Krzy0 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Z wyjscia liniowego do głośnika
Rekomendowane odpowiedzi