Dawid... Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Wyskoczyła mi żółta kontrolka silnika na zegarach w sobotę i od razu zajrzałem pod maskę poruszałem czujniki i znikła. I dziś po 2 dniach znowu zapaliła się kontrolka podjechałem do mechanika i wyskoczył taki błąd. Czy dobrze rozumiem, że do wymiany / usunięcia jest klapa wirowa?? Edytowane 4 Lutego 2019 przez Dawid...
gruzin519 Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Wyrobiły się i nie łapią punktów krańcowych dlatego ten błąd. Wyłączone czy usunięte manualnie? Żeby później nie było sytuacji, że klapka się urwie i zrobi kuku w silniku
Dawid... Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Wylaczone programem. Tez myslalem ze wyciagnie manualnie zeby mi zonka nie zrobil. Dlatego zalozylem temat 2dni przed zabiegiem zeby ktos kumaty doradzil Edytowane 6 Lutego 2019 przez Dawid...
Kodzak33 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja mam wyłączone od ponad 100tys i wszystko ok. W audi się nie urywają to nie bmw ?
wyzyk83 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 W dniu 6.02.2019 o 11:12, gruzin519 napisał: Wyrobiły się i nie łapią punktów krańcowych dlatego ten błąd. Wyłączone czy usunięte manualnie? Żeby później nie było sytuacji, że klapka się urwie i zrobi kuku w silniku w 2.0CR nie ma opcji żeby klapka wpadła do silnika
Dawid... Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Opublikowano 7 Lutego 2019 gruzin519 Nie siej popłochu ? A tak powaznie Audi oddana pare razy u najlepszych tunerow w moim regionie. dpf, egr, kolektor ? A teraz sie zastanawiam nad podnoszeniem mocy hmmm z motorowka poszlo klasa.
gruzin519 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Dawid... napisał: A tak powaznie Audi oddana pare razy u najlepszych tunerow w moim regionie. dpf, egr, kolektor ? Popłoch to będziesz miał jak wejdzie emisja spalin na przeglądach ? Troche trzeba dbać o to środowiska dla naszych dzieci i wnuków. Edytowane 8 Lutego 2019 przez gruzin519
Dawid... Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 6 godzin temu, gruzin519 napisał: Popłoch to będziesz miał jak wejdzie emisja spalin na przeglądach ? Troche trzeba dbać o to środowiska dla naszych dzieci i wnu Przeglady w swoich 3 busach zalatwiam nie wyjezdzajac ze swojej firmy zyjemy w kraju w ktorym za hajs ludzie zrobia wszystko. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Dawid...
Rekomendowane odpowiedzi