Jump to content
IGNORED

znowu o zmianie z 1DIN na 2DIN oraz upgrade radia fabrycznego na fabryczne, ale lepsze

Recommended Posts

Posted

Hej, w swoim B7 mam fabryczne radio 1DIN. Chciałbym je wymienić na fabryczną nawigację.
Co będzie mi do tego potrzebne? Wystarczy kupić plastiki do wersji 2DIN od B7 i to wszystko?
Co do samego podłączenia radia, nie widzę nigdzie jakiegoś jasnego instruktażu, co będzie potrzebne - może ktoś nakierować?

Posted

Było mnóstwo razy:

W tym temacie jest wszystko

Posted

Tu niedawno koledze opisywałem: 

Posted

To może za stary jestem, te tematy mają po parędziesiąt stron - czy można kupić potrzebne części do przeróbki, czy wymaga to wycinania i podcinania?
Drugi link wiele mówi - rozumiem, że to wszystko czego mi trzeba, niezależnie od posiadanego audio?
https://allegro.pl/oferta/zlacze-iso-adapter-antenowy-antena-gps-audi-rns-e-7673322018

Posted

Wszystko możesz kupić pod 2 din, cały tunel, popielniczkę, klimatronik, albo bawić się w przycinanie swoich.

Przejściówka załatwia sprawę podłączenia radia 2 din

Posted

Czyli potrzebne mi części do przeróbki tunelu, radio i przejściówka okablowania - to wszystko?
Jakie dokładnie części do przeróbki mi potrzebne - tunel, popielniczka i panel klimy - to wszystko?

Posted

Jeszcze kosz pod 2DIN, i VAG, żeby klimatronik działał.

Posted

Jak nie chcesz docinać to potrzebne: tunel,kosz,radio,klima,popielniczka,  przejściówka do radia i adapter anteny, vag do kodowania,jak będziesz docinał wtedy odpada tunel,klima i popielniczka może zostać 1din