Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Modyfikacje spoko,ale Twoje kurczowe trzymanie się przedliftowych elementów wymaga wg.mnie przemyślenia
Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Nie no kurde dekorów zazdro, totalny sztos! Myślę, że idealnie by pasowały tutaj jeszcze klameczki od RS4, mogę Ci sprzedać jak chcesz dalej pchać auto w mody
Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Autor Zaje.iście wyglądają , ale chwilowo muszę jeszcze ze 2msc przyoszczędzić teraz, jednak wszystko kosztuje a nie samym autem człowiek żyje.
Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Godzinę temu, KonradA4troop napisał: Zaje.iście wyglądają , ale chwilowo muszę jeszcze ze 2msc przyoszczędzić teraz, jednak wszystko kosztuje a nie samym autem człowiek żyje. A czm? xD
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l Autor Małe problemy zawodowe, nie będę pisał, po prostu chwilowo coś ważniejszego mi wyskoczyło.
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l 10 godzin temu, kris67 napisał: Ze zdjęć wygląda jakby te klamki RS były z angola??? Nie koniecznie, mogły być w EU , pasażer otwierał drzwi.
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l 22 minuty temu, MaciekPL napisał: Nie koniecznie, mogły być w EU , pasażer otwierał drzwi. A świstak zawija w te sreberka
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l Autor Siemka, zgodnie z zapowiedzią, dzisiaj trochę pogoda się poprawiła to i fotek porobiłem bardziej szczegółowych.
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l kątówką ciąłeś żeby wskoczyło? wsm to drewno to pewnie piłą... 18 godzin temu, kris67 napisał: Ze zdjęć wygląda jakby te klamki RS były z angola??? Nomć, buda klamki to akurat najmniej wartościowa jest, przednie się nie będą zgadzać bo rygiel zamka nie po tej stronie. Przekładasz wkłady aluminiowe do swoich Edytowane 31 Grudnia 20205 l przez BLENDEK
Opublikowano 1 Stycznia 20215 l Pytanie do autora tematu, liczyłeś może tak plus minus ile już kasy poszło w modyfikacje?.
Opublikowano 1 Stycznia 20215 l Autor Szczerze mówiąc, groszowe sprawy po za dekorami, fotele 200ziko mnie wyszły, qq1 cały pakiet około 800ziko (komplet, kratki, wiązki, lampki na nogi, klamki itd itp.) Szyny do bagażnika 900ziko, a na nagłośnieniu b&o jeszcze zarobiłem. Za 250ziko komplet głośników udało sie kupić (drzwi, przód,tył, subwoofer, głośniki w deskę, a stare sprzedałem zarabiając na tym jeszcze ze 150ziko. Rolety ze 300, podłokietnik 100 jak pamiętam, reszty nie pamiętam już.
Opublikowano 1 Stycznia 20215 l To luz, wkład własny pracy napewno więcej warty, ale jak już masz w głowie myśli o a6c7 itp, to uwierz mi długo nie wytrzymasz i zmienisz auto.
Opublikowano 1 Stycznia 20215 l Autor Zmienić nie zmienie, to już zostaje na stałe, szkoda mi trochę tyle dać za a6, ponieważ przy mojej pracy to takie auto by tylko stało i traciło na wartości. Autem jeżdżę 7 dni w miesiącu. Edytowane 19 Kwietnia 20215 l przez KonradA4troop
Opublikowano 1 Stycznia 20215 l Autor Telewizory będą kolorowe na 100%, kwestia czasu, plan jest na MMI 2G High + AMI.
Opublikowano 1 Stycznia 20215 l 1 godzinę temu, KonradA4troop napisał: MMI 2G High Co tak sie upierasz przy tym 2G?