Janek86 Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Witam, zniklo mi wyświetlanie aktualnego biegu na FIS ten obok temperatury. Auto napewno wie jaki bieg bo jak się włączy wyświetlanie biegu w tych kulach to pokazuje. Nie mam dostępu do zielonego menu czy mogłem coś przez przypadek wyłączyć ?
kkt Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Witam. Moze wylaczyles jak miałeś podlaczonego kompa? Biegi wyswietlaja sie w trakcie jazdy.
Janek86 Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Nigdy nie podłączałem kompa do tego auta bo nie mam. W trakcie jazdy się nie wyswietleja. Kiedyś już też znikły ale po zgaszeniu i odpaleniu auta było ok. Teraz już od kilku miesięcy nie wskazuje biegu
Diego Risek Posted June 19 Posted June 19 Rozwiązał ktoś ten problem? Też chciałbym to uruchomić A mam tylko wyświetloną temperature na środku fisu na dole
Muskel1 Posted June 19 Posted June 19 Wrzuć pełny auto-scan i napisz co wszystko w aucie wymieniałeś, bo z tego co pamiętam, wymieniałeś jakieś sterowniki.
Recommended Posts