Morthred Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam! Ostatnio pojawił sie problem z odpalaniem na rozgrzanym silniku jedna diagnoza wskazuje na rozrusznik a inna na problem z kołem [zamachowym chyba?] przy skrzyni biegów może ktos mial juz taki problem? VID_20190215_170159.mp4
Dawid P. Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Rozruchator sie konczy lub uszkodzil sie wieniec na kole zamachowym. Po tym nagraniu jedynie to bym obstawial
Łukaszbl Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam, jak powyższa prawa się skończyła? mam identycznie w swoim avf multi. rozrusznik wymieniony i mam wrażenie ze częstotliwość problemu zwiększyła się. pomaga zabijanie samochodem- zmiana położenia. zazwyczaj dzieje się to na ciepłym silniku
anonim Opublikowano 15 Marca 2022 Opublikowano 15 Marca 2022 Rozwiązaliście problem? Mam identyczny problem od bardzo dawna. Wymieniłem kolo dwumasowe na OE oraz naprawa rozrusznika. Co prawda teraz już nie słychać luźnej dwumasy ale szarpie dalej tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi