denis4444 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam wszystkich. Padla mi turbina w B6 AVB 101KM i mam teraz maly problem z doborem kolejnej Czy moze mi ktos odpowiedziec czy AJM 116KM pasuje do mojego autka (bez zadnych przerobek)? Czy jakies inne tez moga pasowac?
Jarol Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Tak będzie pasować, jak chcesz chipować auto to możesz też zapodać z AWX ale wtedy myśisz dokupić złączke na wąż do IC.
peter22 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 mysle ze jak juz wymieniac to na AWX tak jak napisał przedmówca.
spanky Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 pasuje od AWX/AVF oraz AFN/AVG/AHH/AJM ...
jaro4444 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 pasuje od AWX/AVF oraz AFN/AVG/AHH/AJM ... Zapomniałeś dodać jeszcze BRD, która pasuje P&P
spanky Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 pasuje od AWX/AVF oraz AFN/AVG/AHH/AJM ... Zapomniałeś dodać jeszcze BRD, która pasuje P&P wywnioskowalem ze nie bedzie potrzebna taka locha ...
Rekomendowane odpowiedzi