seba2ts Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Witam . Jak w tytule . Tip zakłada się aby seryjny dolot się nie zapadał od ciśnienia. W 1.9 TDI awx po programie dmucha około 1.45bara a Ori rura też jest bardzo miękka i też jest według mnie możliwość zapadnięcia się tej rury. Co myślicie o mojej teorii ?
marcin4x4 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) jak chcesz zrobić coś konstruktywnego to umyj auto a nie trać czasu na pierdoły. Edytowane 5 Marca 2019 przez marcin4x4 1
misiek95 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) 17 godzin temu, seba2ts napisał: Witam . Jak w tytule . Tip zakłada się aby seryjny dolot się nie zapadał od ciśnienia. W 1.9 TDI awx po programie dmucha około 1.45bara a Ori rura też jest bardzo miękka i też jest według mnie możliwość zapadnięcia się tej rury. Co myślicie o mojej teorii ? Jest to możliwe ale chyba jakbyś 10 lat filtru powietrza nie wymienił. W autach dmuchających 2.5 bar cały sztywny tip w 1.9 wyrywa puche filtra z mocowań- widziałem na własne oczy. Jak już to silikony możesz próbować tam stosować ale nic to nie zmieni w tym przypadku Edytowane 5 Marca 2019 przez misiek95
seba2ts Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Aha . No i o taka odpowiedź mi chodziło. Czyli nie ma co kombinować Edytowane 5 Marca 2019 przez seba2ts
Rekomendowane odpowiedzi