Pewas Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam, Czy próbował ktoś przeprowadzić regulację bixenonów w polifcie? Mam bixenony nieskrętne z końcówką C. Poziomowanie przy odpaleniu działa bez zarzutów ale światła świecą bardzo blisko auta. Chciałbym je wyregulować i ustawić prawidłowo. W VCDS mam brak komunikacji ze sterownikiem 55 i 34 (poziomowanie). Wyczytałem że w polifcie wszystko jest w sterowniku 9 z racji oszczędności. I tutaj mam pytanie czy ktoś coś wie jak to ogarnąć w polifcie bo ja niestety żadnych ustawień nie mogę znaleźć. Czy jest możliwe że mój kabel tego nie ogarnia? Przeryłem wszystkie tematy ale nigdzie nie znalazłem procedury dla poliftu. Wszelkie sugestie mile widziane, z góry dzięki.
wrclaguna Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 BCM09 --- Basic Seting 04 ---- canał 11
Pewas Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 Podziękował. Sprawdziłem i mogę się tam dostać. Pytanie tylko jakie czynności robić po kolei? Kiedy wciskam klawisz on/off/dalej to w pewnym momencie następuje poziomowanie świateł. Czy po tym regulować mechanicznie czy przed?
wrclaguna Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Na VCDS masz opis krok po kroku ON dalej Dajesz na ON regulujesz mechanicznie lampy białymi srubami przy lampie
Rekomendowane odpowiedzi