Epoy Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Witam, od kilku dni wydobywa się dziwny dźwięk przy kręceniu kierownicą ( taki jak na filmie). Słychać go dopiero wtedy gdy chwilę pokręcę kierownicą. Sprawdzałem poziom płynu do wspomagania i jest ok. Spotkał się może ktoś z czymś podobnym? 20190311_213956.mp4
greg2505 Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 ten dźwięk jest w środku czy pod maską ,bo wydaje mi się że coś przy kierownicy ociera ,próbowałeś regulacją kierownicy się bawić ,czy słychać to w innych pozycjach ustawienia kierownicy
Lu-Gi Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 guma na grodzi moze? psiknij tam jakiegos penetretora
Epoy Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 9 godzin temu, greg2505 napisał: ten dźwięk jest w środku czy pod maską ,bo wydaje mi się że coś przy kierownicy ociera ,próbowałeś regulacją kierownicy się bawić ,czy słychać to w innych pozycjach ustawienia kierownicy dźwięk jest w środku, próbowałem zmieniać pozycję kierownicy ale nadal to samo. Planuję dzisiaj ściągnąć poduszkę i zobaczyć dokładnie co tam może ocierać. Czy przy demontażu poduszki muszę ją wyłączyć w komputerze, czy wystarczy samo odpięcie akumulatora?
Lu-Gi Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Przy odpieciu poduszki najlepiej odłączyć akumulator to wystarczy. Ściągnij na początek osłonę pod kierownica ta z deski nie z kolumny, wsadz tam głowę i słuchaj. Tutaj pod samą kierownica to jedynie taśma może dźwięki wydawać, chociaż szukał bym niżej kolumny. Szukaj nasluc**j a znajdziesz
pixes Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam. Widzę, że temat umarł, a u mnie właśnie się to pojawiło.Może jakaś podpowiedź....
Jameskrystian Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Witam tez walczę z tym dziwnym dźwiękiem przy skrecaniu kierownica jakies propozycje co to może być?
Rekomendowane odpowiedzi