Jordan98 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Witam , jestem świeżo po zakupie audi a4 b7 avant 2.0t quattro. Mam zapytanie , mam w tej chwili 347tysiecy przebiegu i wlany olej Liqui moly 5W40 synthoil high tech. I pytanie do was , czy polecicie mi go zmieniać czy zostać przy nim ? Dziękuje za pomoc i porady
jacek70 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 32 minuty temu, Jordan98 napisał: zmieniać czy zostać przy nim ? Dziękuje za pomoc i porady Zostań . Ja też na nim gonię i innego nie chcę. Jest super .
querries Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Od dwóch lat zalewam swój motor taką samą oliwą. Zostaw i nic nie zmieniaj ?. 1
Jordan98 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 Dziękuje wam wszystkim za poradę i pomoc
KubiaK Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 zalewaj po prostu jak najlepszej jakości pełny syntetyk i tyle . jeździłem na LM teraz wziąłem na probe Motula i szczerze nie widze zadnej roznicy - jak motor zdrowy to byc jej nie powinno , no chyba, ze zalejesz Castrola z biedronki
Rekomendowane odpowiedzi