Danko23 Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Panowie chce dzisiaj podpiac sobie subwoofer bo jednak brakuje mi tego brzmienia :D Pytanko, ktoredy podpiac kabel do radia, trzeba caly kosz wyciagac? Czy moze jest gdzies jakas dziurka ze go przepcham?
kipak Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 musisz mieć wzmacniacz dodatkowy a z radia bierzesz tylko wyjścia sygnałowe , znajdź gdzieś na forum jest schemat podłączenia radia, możesz np prowadzić przewód pod tymi osłonami plastikowymi progów z boku z prawej strony potem odkręcasz schowek i na spokojnie wszystko przejdzie
Danko23 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 Mam subwoofer aktywny z wzmavniaczem wiec tylko jeden kabel do radia, wlasnie sje zastanawiam ktoredy najlepiej i co trzeba rozkrecac bo sie nie orientuje nawet, "zielonym"
Danko23 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 Nie wiem, mam 3 czerwony do aku czarny masa i niebieski podpiety mialem we wczesniejszym aucie do radia
Bromchit Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Ten niebieski kabel jest do uruchomienia wzmacniacza, po włączeniu radia ( radio podaje +12V). Taki kabelek jest też przy ori subwooferze, kolor biały.
Danko23 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 Nie mam z tylu bialego kabla bo nie mam ori subwoofera z tylu
Rekomendowane odpowiedzi