Najki Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Z tego co czytałem to w B8 montowano klimatyzację 1-strefową (jedno pokrętło na panelu i bez kratek nawiewu na tylną kanapę) lub 3-strefową (dwa pokrętła na panelu + kratki nawiewu na tylną kanapę). Widzialem ogłoszenie sprzedaży egzemplarza, w którym jest panel z jednym pokrętłem i ma kratki nawiewu na tylną kanapę. Były takie wersje czy to jakieś „czary mary”?
Wihajster Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 6 godzin temu, Najki napisał: Z tego co czytałem to w B8 montowano klimatyzację 1-strefową (jedno pokrętło na panelu i bez kratek nawiewu na tylną kanapę) lub 3-strefową (dwa pokrętła na panelu + kratki nawiewu na tylną kanapę). Widzialem ogłoszenie sprzedaży egzemplarza, w którym jest panel z jednym pokrętłem i ma kratki nawiewu na tylną kanapę. Były takie wersje czy to jakieś „czary mary”? raczej czary mary
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 .... moze tapicerka była wymieniana razem z tunelem
Maciejppl Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 Jeśli chcesz mieć z tyłu nawiew to jeszcze trzeba wymienić nagrzewnice, instalacje nagrzewnicy i trzeba dołożyć kanał nadmuchu na tył pod podłokietnikiem, nie wiem jak wygląda sprawa z kodowaniem.
Rekomendowane odpowiedzi