ferdek77 Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Kojarzy ktoś może jaki ma numer ten zbiorniczek którego nie ma , a jest zaznaczony na żółto i do czego on właściwie jest ?
sieradzky Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Tu nie brakuje żadnego zbiorniczka, tylko pompek pod spryskiwacze A te wycięcia wyżej są na przewody jakby co. Tutaj masz jak to powinno tak mniej więcej wyglądać: Edytowane 21 Marca 2019 przez sieradzky
ferdek77 Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Mam auto po stłuczce, na razie nie mam warunków żeby rozebrać, ale jak zaglądam, to jest dodatkowy zbiorniczek tak jak zaznaczyłem na zdjęciu.
matisstz Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Witam W miejscu które zaznaczyłeś na zdjęciu jest dodatkowy zbiornik spryskiwaczy do reflektorów. A oto i numer 8E0 955 453 AH
ferdek77 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Opublikowano 23 Marca 2019 Ciężko taki znaleźć, rozumiem, że można zaadaptować inny zbiornik, byle by miał 2 pompki, jedną do wycieraczek, a drugą do spryskiwaczy xenonów i mocowania w odpowiednim miejscu?
matisstz Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 22 minuty temu, ferdek77 napisał: Ciężko taki znaleźć, rozumiem, że można zaadaptować inny zbiornik, byle by miał 2 pompki, jedną do wycieraczek, a drugą do spryskiwaczy xenonów i mocowania w odpowiednim miejscu? Najpierw sprawdź czy twój jest ok bo podczas stłuczki mógł tylko wyskoczyć a jest mocowany bez żadnych śrub jedynie na wcisk. Jeżeli jednak jest uszkodzony szukaj zbiornika na szrocie pełno jest ich u nas i na bank coś znajdziesz.
ferdek77 Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 Pod pasował ten ze zdjęcia 8e9 955 451 AH , ważne żeby były 2 pompki
Rekomendowane odpowiedzi