Ikser Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Prosze mnie utwierdzić, czy mam tutaj czujniki z przodu, ale nie są podłączone. Bo podejrzewam że mam wsadzony inny zderzak, bez czujników a kabelki gdzieś tam za nim sobie wiszą. Myli mnie wlasnie ta wizualizacja na której pokazuje tak jak by były te czujniki z przodu. Dodam że nic nie pika jak przodem podjeżdżam. Zdjęcia robione na wbitym biegu wstecznym.
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 masz sterownik 4 kanałowy * tył i uruchomiona wizualizacje Oczywiscie bez przednich czujników
shaqal Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Fabrycznie wizualizacja była pewnie wyłączona, A4 B8 jest troche "upośledzona" i sterownik pdc nie ogarnia że ma pokazać tylko tył. W niczym to nie przeszkadza, ważne że działa i coś pokazuje.
Ikser Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Rozumiem, tak sie tylko zastanawiałem czy może inny zderzak mam, bo koleś mówi że powinien być grill czarny i stąd moja nie pewność o te czujniki przód. Podejrzewam że Niemiec uruchomił sobie tą wizualizacje bo min. zielone menu też odblokowane było także bawił się co nie co. Edytowane 31 Marca 2019 przez Ikser
artek2414 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Sprawdź po wyposażeniu. Widziałem jakiś komentarz, że tylko mając czujniki z przodu i z tyłu można włączyć wizualizację. Ale nie wiadomo, czy to prawda.
Lukasz_N Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, artek2414 napisał: Sprawdź po wyposażeniu. Widziałem jakiś komentarz, że tylko mając czujniki z przodu i z tyłu można włączyć wizualizację. Ale nie wiadomo, czy to prawda. Dotyczy to tylko polifta. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Lukasz_N
Rekomendowane odpowiedzi