słoniu Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam, Czy jest ktoś kto ma możliwość z vin-u podanie mi nr. przegubów zew./wew. gdyż zewnętrze podobno w roku 04' wychodziły dwa rodzaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 nie wiem czy ogarnąłeś temat ale jeśli nie to poniżej screeny z ETKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biggi Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Odgrzeję kotleta. Potrzeba mi zakupić osłony przegubów zewnętrznych. Szukam i szukam i kurde według numeru 8E 498 203 z powyższej ETKI (1.9TDI AVF 2004.10) podają dwa różne rozmiary na allegro: średnica wewnętrzna 1 [mm]: 26 Średnica wewnętrzna 2 [mm]: 87 albo średnica wewnętrzna 1 [mm] : 28 Srednica wewnętrzna 2 [mm] : 98 I już zgłupiałem które kupić. Ktoś wspomoże? Bo chce mechaniorowi dać dobre a nie, że rozmontuje i włoży jakieś badziewie. PS. Czy to możliwe że dla FWD jest grubsza ośka niż do Q? Według ETKi (sprawdziłem jeszcze raz i wybrałem pozycję 407-025) pokazuje właśnie wymiary 28 i 98 mm PS 2. A jednak źle patrzałem, do mnie jest grupa 407-027 i numer osłony 8E0498203C, Jednak warto sprawdzać również literki końcowe Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Biggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi