Tomson Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Witam, kupiłem kilka dni temu audi jak u mnie w profilu z przebiegiem 200 tys km. Xenony świecą tragicznie. Jeden świeci na niebiesko, drugi na różowo-zółto.. Do tego oświetlenie jest masakryczne, jakbym jechał na postojówkach.. widać na 10metrów Światła mrugają a czasami się wyłączają całkiem (ta co świeci na niebiesko). Jak myślicie czy to wina żarników czy również i soczewka jest już wyrąbana?! Z tego co wiem to wysrana żarówka zmienia barwę ale nie siłę światła Pozdrawiam
Tomson Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 a co ja tu mam w b6? d1s na xenonie + h7 na drogowych + postojowe h6w?! dobrze mówię? ;>
Tomson Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 sprawdzę to, dzięki według rozpiski na philips.com mam d2s
mcm Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 sprawdzę to, dzięki według rozpiski na philips.com mam d2s łatwo je odróżnić D1S ma metalową kwadratową oprawkę, D2S ma oprawkę plastikową okrągłą, ale podejrzewam że będziesz miał D1S
boberek Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 poszukaj na ten temat na forum tego jest od groma
Rekomendowane odpowiedzi