Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Turbo-chip-fmic? co wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to jest jakaś określona liczba km , na wywalenie kata :mysli::decayed: , wywalaj smiało :good:

Opublikowano

wywalaj kata tylko blokuje spaliny. autko bedzie odrazu inaczej oddychało

Opublikowano

będzie lepiej chodziło ale i też zrobi się odczuwalnie głośniej

Opublikowano

moim zdaniem warto wywalić kata...a dźwięk można nazwać rasowym pomrukiem :wink4:

Opublikowano

moim zdaniem warto wywalić kata...a dźwięk można nazwać rasowym pomrukiem :wink4:

Poziek ma racje pomruk jest :naughty: u mnie jak miałem łożysko walnięte i te dzwieki sie zgrywały, to ludzie niezwiązani z audi (niejeżdzący) myśleli ze mam benzynke siedząc w środku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Też się zgodzę że będzie żwawsze. Ja po usunięciu kata zauważyłem troszkę większe dymienie i lekki gwizd.

Opublikowano
  • Autor

i co na to miejsce? rurke pakowac czy obudowe z kata sciagnac wywalic srodke i reszte spowrotem wrzucac? :) nie chce zeby przy sprzedazy ktos sie czepial.. wiadomo jak jest.

Opublikowano

i co na to miejsce? rurke pakowac czy obudowe z kata sciagnac wywalic srodke i reszte spowrotem wrzucac? :) nie chce zeby przy sprzedazy ktos sie czepial.. wiadomo jak jest.

nie wybebeszaj kata...bo bedzie brzęczał strasznie...po prostu wstaw prosta rurę

Opublikowano

ja wywaliłem kata i środkowy i wcale nie jest głośniej, tzn głośniejsze jest tuburbo, ale ten dźwięk to :kox:

Opublikowano

nie wybebeszaj kata...bo bedzie brzęczał strasznie...po prostu wstaw prosta rurę

Ja wybebeszyłem i nie wstawiałem rurki i wcale nie brzęczy. Tak jak pisałem wcześniej pojawiło się tylko lekkie gwizdanie i słyszalne tylko na zewnątrz. W srodku bez zmian (jeśli nie liczyć lepszego przyspieszania :naughty: )

Opublikowano

potwierdzam, tez wybebeszylem kata , zostawilem wszystko w orginale tyle ze bez srodka i nie jest ani glosniej ani ciszej a furmanka teraz rwie sie do zycia juz od 1400 a wczesniej tak od 1800 obrotów

Opublikowano

potwierdzam, tez wybebeszylem kata , zostawilem wszystko w orginale tyle ze bez srodka i nie jest ani glosniej ani ciszej a furmanka teraz rwie sie do zycia juz od 1400 a wczesniej tak od 1800 obrotów

No to chyba w ON bo ja w PB mam pustego kata i po dłuższej jeździe buczy w środku jak cholera...Na dniach pewnie, będę wywalał go całkiem i wstawiam rurę (jak znajdę magika a nie opierdalaczy :disgust: )

Opublikowano

Ja w miejsce kata wspawałem tłumik przelotowy :naughty:

Opublikowano

I jak wrażenia ? głośność się nie zmieniła ? Szczerze mówiąc posiadam już tłumik przelotowy :wink4: ale nikt nie chce tego wspawać więc 50zł poszło się je**ć :gwizdanie:

Opublikowano

Z katem było ciszej :gwizdanie: ale teraz fajnie słychac jak z obrotów schodzi turbinka taki rasowy pomruk w srodku :kox:

Opublikowano

Czyli jednak tak jak nie którzy tłumikarze twierdzili, że ten tłumik dużo nie da...chociaż ja mam w okrągłej obudowie, który PODOBNO lepiej tłumi....Ale coś mi się wydaję, że to pic na wode, foto montaż.

Opublikowano

Nie no napewno jest ciszej niz na samej rurce :good: niebawem zmienie turbine wtedy sie zobaczy bo ta juz pogwizduje sobie :naughty: ps ja nie mam wyciszenia ogólnie na silniku(w fazie kupna)

Opublikowano

Nie no napewno jest ciszej niz na samej rurce :good: niebawem zmienie turbine wtedy sie zobaczy bo ta juz pogwizduje sobie :naughty: ps ja nie mam wyciszenia ogólnie na silniku(w fazie kupna)

Pogwizduje- co masz na myśli, bo z tego co wiem to normalne. Sczególnie miło się tego słucha w terenie zabudowanym i to nocą (przynajmniej mi) :naughty:

Opublikowano

Pogwizduje- co masz na myśli, bo z tego co wiem to normalne. Sczególnie miło się tego słucha w terenie zabudowanym i to nocą (przynajmniej mi) :naughty:

jesli słychać zanadto turbinke to znaczy ze powoli kączy sie :gwizdanie: Mi sie podoba dzwiek jaki teraz słysze zwłaszcza jak schodzi z obrotów taki pomruk :kox: