Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6, BEX 225KM/343Nm, Sedan, S-Line Sport Plus, Full Black, BOSE, BiXenon, Cquartz, Sunroof, Wheels RS4, WM Sport, Launch Control, Popcorn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to wygląda i brzmi. Mógłbyś dać jeszcze fotkę z dorobionymi wieszakami? Dużo zabawy?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, zeflik napisał:

Fajnie to wygląda i brzmi. Mógłbyś dać jeszcze fotkę z dorobionymi wieszakami? Dużo zabawy?

2-3 godziny roboty. Wieszaki dodam jak foto zrobie... ale sa z pręta nierdzewki i zagietego lekko na puszke i do niej przyspawane

20190628_201647.jpg

Opublikowano

Moją Bex w przyszłości czeka taki sam "zabieg" :D 
Gratki autka, piękne :) 

Edytowane przez Wojtek16

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, Wojtek16 napisał:

Moją Bex w przyszłości czeka taki sam "zabieg" :D 
Gratki autka, piękne :) 

Dzięki :)

Opublikowano

Fajne :)

Podasz numer tlumika? Chyba skuszę się. 

Opublikowano
  • Autor
15 godzin temu, MarcinL napisał:

Fajne :)

Podasz numer tlumika? Chyba skuszę się. 

TLUMIK-SPORTOWY-MUGEN-WM-SILENCER-APEXI-
ALLEGRO.PL

Kup teraz na allegro.pl za 159.00 zł - TŁUMIK SPORTOWY MUGEN WM SILENCER APEXI N1 Fi 90 (6705384237). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

Jest jeszcze Fi 100

Opublikowano

Robiłeś już trasę na tych tlumikach? Sam się zastanawiam nad nimi ale często robię trasę i dziecko na pokładzie... Głowa nie boli? Mam serię z katem... 

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

Robiłeś już trasę na tych tlumikach? Sam się zastanawiam nad nimi ale często robię trasę i dziecko na pokładzie... Głowa nie boli? Mam serię z katem... 

Dla mnie jest pięknie do codziennej jazdy ok. 70km dziennie. Na trase to bym założył te silencery powinny wyciszyć. Jest bassowe brzmienie a największe między 3000-4000 obrotów. Założę je może dziś i jutro pojade z silencerami do pracy i ci powiem jak to wygląda.

Dziecku by pewnie przeszkadzało bez tej wkładki.

Opublikowano
20 minut temu, malukry122 napisał:

Dla mnie jest pięknie do codziennej jazdy ok. 70km dziennie. Na trase to bym założył te silencery powinny wyciszyć. Jest bassowe brzmienie a największe między 3000-4000 obrotów. Założę je może dziś i jutro pojade z silencerami do pracy i ci powiem jak to wygląda.

Dziecku by pewnie przeszkadzało bez tej wkładki.

Daj znać, będę wdzięczny ;)

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

Daj znać, będę wdzięczny ;)

Silencery założone i 20km do pracy zrobione przy takim samym stylu jazdy jak jeżdżę na codzień bez wkładów wyciszajacych. Stwierdzam że z wkładkami w środku odczucia jak seria. To samo stwierdziły osoby które jeżdżą ze mną do pracy. Kolejny plus dla tych tłumików. Nie spodziewałem się ze w tak szybki sposób można aż tak zmienić charakterystykę wydechu.

20190705_071422.jpg

20190705_071331.jpg

Opublikowano
14 godzin temu, malukry122 napisał:

Silencery założone i 20km do pracy zrobione przy takim samym stylu jazdy jak jeżdżę na codzień bez wkładów wyciszajacych. Stwierdzam że z wkładkami w środku odczucia jak seria. To samo stwierdziły osoby które jeżdżą ze mną do pracy. Kolejny plus dla tych tłumików. Nie spodziewałem się ze w tak szybki sposób można aż tak zmienić charakterystykę wydechu.

20190705_071422.jpg

20190705_071331.jpg

No i namówiłeś, zamawiam! Dziękóweczka ??

Opublikowano
  • Autor
W dniu 5.07.2019 o 22:03, BartoszSoldier napisał:

No i namówiłeś, zamawiam! Dziękóweczka ??

daj znać tu lub na priv jak wrażenia po zamontowaniu :)

Opublikowano
2 godziny temu, malukry122 napisał:

daj znać tu lub na priv jak wrażenia po zamontowaniu :)

Okey na pewno będę pisał ;)

Opublikowano

Ładnie to brzmi :)

też coś patrzę do siebie Ale zależy mi żeby nie bo zbyt głośno. 

miałem końcowe po swapie quattro  z 2 tfsi to mało głowy nie urwało:)

a tutaj przyjemny dźwięk:)

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Misieqq7 napisał:

Ładnie to brzmi :)

też coś patrzę do siebie Ale zależy mi żeby nie bo zbyt głośno. 

miałem końcowe po swapie quattro  z 2 tfsi to mało głowy nie urwało:)

a tutaj przyjemny dźwięk:)

Ja jak najbardziej polecam. Poczekajmy jeszcze na kolegę BartoszSoldier jak założy i się wypowie bo zamówił :)

Opublikowano
W dniu 5.07.2019 o 07:20, malukry122 napisał:

20190705_071422.jpg

20190705_071331.jpg

Nie gniewaj się, ale :wtf: z tymi silencerami na zewnątrz? Wygląda to strasznie, te śrubki - tragedia! nie dało się tego jakoś zrobić głębiej? Może pod końcówkami.

Pozdr!

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, dayd_4 napisał:

Nie gniewaj się, ale :wtf: z tymi silencerami na zewnątrz? Wygląda to strasznie, te śrubki - tragedia! nie dało się tego jakoś zrobić głębiej? Może pod końcówkami.

Pozdr!

Już były te dziurki. Nie jeżdżę z tym na codzień. Raz to miałem założone 

Opublikowano
W dniu 11.07.2019 o 14:57, malukry122 napisał:

Ja jak najbardziej polecam. Poczekajmy jeszcze na kolegę BartoszSoldier jak założy i się wypowie bo zamówił :)

Już przyszły tylko u mnie 100 mm żeby wpasować w dyfuzor w b7... Ale czekają w piwnicy na wolny termin u mechanika, już w tym tyg :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i jest! ;) po zamontowaniu byłem dość sceptycznie nastawiony, gdyż wyglądały jak rura od odkurzacza w słońcu... Ale szybka myśl i środek poszedł w czarna farbę co dało dobry efekt końcowy. ?

Jest bassowo, delikatny pomruk na wolnych obrotach i głowy też nie urywa, dla mnie na plus ;) Dziecko przez całą trasę się nie obudziło także jest dobrze. ?

received_400747737225536.png

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

No i jest! ;) po zamontowaniu byłem dość sceptycznie nastawiony, gdyż wyglądały jak rura od odkurzacza w słońcu... Ale szybka myśl i środek poszedł w czarna farbę co dało dobry efekt końcowy. ?

Jest bassowo, delikatny pomruk na wolnych obrotach i głowy też nie urywa, dla mnie na plus ;) Dziecko przez całą trasę się nie obudziło także jest dobrze. ?

received_400747737225536.png

Gratulacje :) ja już trochę na nich jeżdżę i jestem cały czas zadowolony. Ludzie się oglądają jak się trochę przyciśnie. Wzbudza zainteresowanie i nie jeden próbował się ścigać xD