Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AKN] Prośba o sprawdzenie logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepływomierz leży kolego :hi:

Wrzuć jeszcze kolego logi dynamiczne grup 000, 008 i 010

Opublikowano

OK dzięki jachim858427 Tak podejrzewałem, że to moze być przepływomierz ale nie chciałem pakować kasy w ciemno. Logi zarzuce ale niestety muszę znowu robić na obwodnicy 3miasta :kwasny:

Opublikowano

A ja bym na razie nie obstawial przeplywomierza.... do logow ktore podal kolega dorzuc jeszcze 011 Basic Settings... w ogole co to za zwyczaje wstawiania dwoch grup. :confused4:

Opublikowano

turbo bardzo słabo pompuje, zrób koniecznie jeszcze 010 dynamiczne i 011BS

Opublikowano

nie wciskasz gazu do końca!!!

zobacz 010 ostatnia pozycja, powinno być 100%, od tego zacznij, może potencjometr wysiadł.

sprawdź na zgaszonym silniku (zapłon włączony) ustaw grupę 010 i wciskaj pedał gazu i obserwuj wskazanie.

Opublikowano

Jest jak wół napisane, że wklejamy tylko pełne logi - czy to tak ciężko zrozumieć ?

Opublikowano

Koledzy wcześniej pisali zeby dorobić grupę 000, 008, 010 i 011BS sorki chwilowo nie mam mozliwości wyskoczenia na obwodnicę tylko robię w centum miasta :shocked:

Odnośnie wciskania gazu to jest w opisie żeby wcisnąć na max jednak tak zeby nie załapał przycisk pod pedałem kick-down (w wypadku skrzyni tiptronic)

Opublikowano

witam.moje logi podobnie wyglądały,i była to przepływka(gaz oczywiscie w deche,manual).Objawy:

jakies 120ps odczuwalej mocy,małe spalanie:))))))),jakies 200-210km/h v max.wymienilem i odzył:)))))

Pozdawiam.

Opublikowano

Koledzy wcześniej pisali zeby dorobić grupę 000, 008, 010 i 011BS sorki chwilowo nie mam mozliwości wyskoczenia na obwodnicę tylko robię w centum miasta :shocked:

Odnośnie wciskania gazu to jest w opisie żeby wcisnąć na max jednak tak zeby nie załapał przycisk pod pedałem kick-down (w wypadku skrzyni tiptronic)

tym bardziej poćwicz "na sucho" żeby wyłapać moment kiedy gaz jest na 100% a nie załącza się kick-down.