Opublikowano 11 Stycznia 20215 l W dniu 18.06.2020 o 12:23, adigo napisał: Troche przesadzilem z tymi oponami xD Nie trochę Zarówno A4 jak i Tiguan wyglądają komicznie z za niskimi oponami. Ładny kolor ma cabrio.
Opublikowano 23 Stycznia 20215 l Autor W dniu 11.01.2021 o 09:35, dayd_4 napisał: Hej! Czemu tak krótko wyciąłeś te wnęki, że zostały ci dziury? Nie łatwiej było wyciąć to z "wąsami": Pozdr! Bardzo ładna robota tym bardziej ze masz klapę metalową. W cabrio jest z laminatu. Dużych wąsów jak to określiłeś nie robiłem bo ciężko oddzielić ten element od górnej powierzchni (na której jest logo audi) a i tak to nie zmniejsza dziury.
Opublikowano 7 Września 20214 l Autor Cabrio praktycznie przestało rok w garażu z powodu braku czasu. Podczas postoju wymieniłem uszczelki pod pokrywą zaworów, pod napinaczem łańcucha wałków, łańcuch wałków, ślizgi napinacza i oczywiście śruby stopek wałków, plus świece, pare elementów odpowietrzania silnika. Z zewnątrz to dołożyłem do zderzaka dokładkę od leona cupry, górna i dolna kratka zderzaka z S4 oraz udało mi się kupić komplet nowych lamp. W lampy wsadziłem ledowe kierunki z funkcją drl ale wymaga to jeszcze podłączenia instalacji. Z tyłu naprawiłem czujniki parkowania. Narazie tyle ale plany nadal są
Opublikowano 21 Marca 20224 l Autor Jeszcze przed zakupem cabrio myślałem o takim modzie. Wkoncu trafił się zderzak od S4 B6 sedan/avant w niewielkiej cenie, będzie nowa rzeźba, a jak coś z tego wyjdzie to potem kompletowanie części zderzaka.
Opublikowano 21 Marca 20224 l Godzinę temu, adigo napisał: Jeszcze przed zakupem cabrio myślałem o takim modzie. Wkoncu trafił się zderzak od S4 B6 sedan/avant w niewielkiej cenie, będzie nowa rzeźba, a jak coś z tego wyjdzie to potem kompletowanie części zderzaka. Ładny jest ten oryginalny zderzak. Nie szkoda ci go ciąć?
Opublikowano 21 Marca 20224 l Autor O jakim ori piszecie? Ten co na aucie to mój twór i jego nie bede przerabial a s4 jest połamany i byl w cenie smieci.
Opublikowano 22 Marca 20224 l 10 godzin temu, adigo napisał: O jakim ori piszecie? Ten co na aucie to mój twór i jego nie bede przerabial a s4 jest połamany i byl w cenie smieci. A to zmienia postać rzeczy! W takim razie ładny ten twój twór i słusznie, że nie będziesz go ciął. Zastanawiałem się właśnie czy w cabrio występował dół S-lne No to działaj i pokazuj efekty Edytowane 22 Marca 20224 l przez dayd_4
Opublikowano 22 Marca 20224 l 11 godzin temu, adigo napisał: O jakim ori piszecie? Ten co na aucie to mój twór i jego nie bede przerabial a s4 jest połamany i byl w cenie smieci. Kupie ten twór do mojej o ile go nie będziesz już potrzebował Edytowane 22 Marca 20224 l przez morelo
Opublikowano 22 Marca 20224 l 3 godziny temu, dayd_4 napisał: A to zmienia postać rzeczy! W takim razie ładny ten twój twór i słusznie, że nie będziesz go ciął. Zastanawiałem się właśnie czy w cabrio występował dół S-lne No to działaj i pokazuj efekty nie było. nawet S4 miało taki sam zderzak jak zwyklaki, różniły się grillami i kratkami halogenów, ot co.
Opublikowano 22 Marca 20224 l Zderzak s4 jest o 20 mm niższy przy nadkolu i nieco do przodu przesunięty w porównaniu sline.
Opublikowano 25 Stycznia 20233 l Autor W dniu 22.03.2022 o 21:39, dekiel 13 napisał(a): Zderzak s4 jest o 20 mm niższy przy nadkolu i nieco do przodu przesunięty w porównaniu sline. O to dobrze wiedzieć bo myślałem że nie ma różnicy. W poprzednim sezonie cabrio cos pojezdzilo ale czysto rekraacyjnie bo nie jest jedynakiem. Aktualnie zimuje w garażu. Czeka nas przeprowadzka więc plany bede realizował juz w nowym miejscu, jak nie w tym to w przyszłym roku.
Opublikowano 25 Stycznia 20233 l Autor A i ktoś za wielka woda zrobił mod o którym myślałem, może nie do końca tak samo bo przespawał tylko dół zderzaka ale optycznie podobnie. W ogóle gość freak bo kasta jest w skórze.
Opublikowano 25 Stycznia 20233 l @adigo napisz proszę jak sytuacja z podłożoną pod tablicę z przodu drugą, czystą tablicą. Nikt się nie czepiał? Pytam, bo też kupiłem czystą blachę, tzn. tylko z paskiem niebieskim i chciałem zrobić tak samo jak ty, żeby z daleka nie rzucało się w oczy policji i żeby unikać niepotrzebnych kontroli policyjnych. I puki co nie założyłem jej jeszcze. Pozdr!
Opublikowano 28 Stycznia 20233 l Autor @dayd_4Nic sie nie działo. Mijałem wielokrotnie policajów i żaden sie nie pokusił o zatrzymanie wiec chyba ich ta tablica nie drażni. Zamawiałem chyba z AGO tablice jak dobrze pamietam i cala jest odblaskowa. Widziałem też jak gość miał dorobioną z wiekszymi odstepami tych 4. znaków ale w obecnych czasach może to sie skonczyć zarzutem fałszerstwa wiec tak jak mam jest przynajmniej legal. Edytowane 28 Stycznia 20233 l przez adigo