jaxiu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 jak wlacza sie platek sniegu na klimatroniku to dmucha zawsze zimnym powietrzem nawet mozna powiedziec ze bardzo zimnym jak wylacze platek sniegu to takim lekko chlosnym wogule nie chce grzac klimatronik nie wskazuje zadnych bledow silniczek jak zdiolem skrytke to ten silniczek sie poruszal jak zwiekszalem moc nadmuchu wiec chyba dziala co moze byc nie tak i jak to naprawic
_Solar_ Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jak na wyswietlaczu jest sniezynka to oznacza ze załaczyles klime i bedzie leciec zimne,chlodne powietrze zawsze jak jest właczona sniezynka- no chyba ze sie czynik w ukladzie skonczy to nie bedzie chłodzic poszukaj na forum sporo było na temat braku ogrzewania http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t59186.0.html;highlight=brak+ogrzewania
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 kurcze bardzo niezrozumiale piszesz ....ale tak jak kolega napisał poszukaj bo temat sie przewijał ....
jaxiu Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 czytalem juz o przeczyszczeniu nagrzewnicy no ale mam problem nie wiem gdzie jej szukac wiecie jak to jest nie mozna sie znac na wszystkim moze tka na chłopski rozum co gdzie szukac i czy te dwa werzyki od nagrzewnicy co bylo opisane powinny byc cieple jak silnik bedzie mial temperature 90 stopnii??
boseron Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 na moje oko to nagrzewnica do czyszczenia, podjedz do mechanika to ci pokaze gdzie jej szukać
rafalgogi1986 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Nagrzewnica. Taki sam objaw mialem u siebie. Otwórz maske i kolo akumulatora masz dwa weze osloniete takim plastkiem. Sprobuj przeplukac.
Audia4zabrze Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Sprawdz najpierw poziom płynu chłodzącego jak jest mało to nienaleci do nagrzewnicy nawet jesli tem bedzie 90stopni Pozatym jest jeszcze zimno wiec objawem moze byc brak ogrzewania... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi