dydek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jeśli miałby ktoś screen jakiegoś czasopisma lub link do czegoś czego jeszcze nie widziałem z zagadnienia podanego w temacie to poprosze tutaj lub na priv
DonDżonson Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 A skąd mamy wiedzieć co już widziałeś? ?
Makale Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Co dla Ciebie są nowoczesne układy? Chodzi Ci o zaciski pokroju Brembo Z18 6 tłoki, które są prostrze niż nasze ATE na tarcze 288/312mm ? Brembo 8 czy 10 tłoki czy może tarcze pływajace?
dydek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 23 godziny temu, Makale napisał: Co dla Ciebie są nowoczesne układy? Chodzi Ci o zaciski pokroju Brembo Z18 6 tłoki, które są prostrze niż nasze ATE na tarcze 288/312mm ? Brembo 8 czy 10 tłoki czy może tarcze pływajace? Nowoczesne słowo klucz rożnie można je rozumieć Inaczej..Jeśli komuś jakimś cudem znalazła sie w ręce książka , czasomismo lub ciekawy link na temat nowatorskich rozwiązań i problemów układów hamulcowych , bd zobowiązany
Makale Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 daj mi pw swojego e-maila. Coś się znajdzie, ale nie wiem czy Cię to zadowoli.
Rekomendowane odpowiedzi