martin a4 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 dobry pomysl prawdaaaa tez tak mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie
szymek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ja właśnie pomalowałem te dokładki z przodu i z tyłu + lusterka mnie się podoba. A te zaczepy tylnej dokładki można łatwo dopasować bo każdy zaczep ma swoje miejsce.
martin a4 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 zapodaj zdjecia jak to wyglada.pzdr
Gość zdeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 tez miałem malowane dokładki w swojej byłej i wyglądalo to bardzo cacy
Szewczenko7 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Malowane dokladeczki sa jak najbardziej na +
micek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mialem taka dokladke jak chcesz kupic i to jest nic ciekawego...wiadomo jak to jest z zywica i wloknem szklanym kruche i strasznie trzeba uwazac...dokladka jest zrobiona z bardzo cienkiej warstwy takze lipa...ostatnio sam przerabialem tylni zderzak na tlumiki z obydwu stron jak dorwe aparat to zrobie fotki i zarzuce...
hary Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 micek, ma racje,to zwykly shit. mam taka doklade i odradzam ci kupno tego smiecia, ja nie tylko wsadzilem ja na zaczepy ale i tez kleilem klejem,szpare zaszpachlowalem i pomalowalem,moze i to fajnie wyglada,ale co jakis czas peka mi ta dokladka,a ktoregos dnia wracajac ze Szczecina bym ja zgubil,a koles ktory jechal za mna by przyjal ja na maske,
talib1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 kupuj zderzak od S4 i będziesz zadowolony temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi