Muskel1 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Opublikowano 31 Stycznia 2023 W przednim zderzaku dokoła bocznych czujników jest taki lejek.
kiwip Opublikowano 31 Stycznia 2023 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Tak wiem. Mam te lejki i koszyczki montażowe też. Wyglada tylko na to, że te boczne czujniki są inne.
Muskel1 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zwykłe czujniki PDC mają numer 5Q0919275B Przednie boczne czujniki do PLA mają numer 5Q0919297B Tylne boczne czujniki do PLA mają numer 5Q0919275B
Koalakm Opublikowano 13 Czerwca 2023 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Hej 1. Czy mając czujniki 4 przód i 4 tyl można dołożyć te boczne? Nie mam żadnej kamery. Duże mmi plus.
Muskel1 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Godzinę temu, Koalakm napisał(a): Hej 1. Czy mając czujniki 4 przód i 4 tyl można dołożyć te boczne? Nie mam żadnej kamery. Duże mmi plus. PLA nie wymaga kamer. Można doposażyć jeżeli masz już p+t. Kolega @Daniel0605 dołożył czujniki do PLA ale jakoś mu to do końca nie ruszyło. Podejrzewam, że brakuje mu parametryzacji BCM1, której chyba ostatecznie nie wykonał.
Daniel0605 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Tak dołożyłem tylko tak jak pisze kolega Muskel1 czujniki czasami widząc coś czego nie ma,a w szczególności przy parkowaniu prostokątnym tyłem,no i do swego bcm1 nigdzie nie mogę dostać pliku parmateryzacji,pisałem do vcp to nie mają takiego i nie wiadomo czy będą mieli
Koalakm Opublikowano 14 Czerwca 2023 Opublikowano 14 Czerwca 2023 10 godzin temu, Muskel1 napisał(a): PLA nie wymaga kamer. Można doposażyć jeżeli masz już p+t. Kolega @Daniel0605 dołożył czujniki do PLA ale jakoś mu to do końca nie ruszyło. Podejrzewam, że brakuje mu parametryzacji BCM1, której chyba ostatecznie nie wykonał. dzieki za info 9 godzin temu, Daniel0605 napisał(a): Tak dołożyłem tylko tak jak pisze kolega Muskel1 czujniki czasami widząc coś czego nie ma,a w szczególności przy parkowaniu prostokątnym tyłem,no i do swego bcm1 nigdzie nie mogę dostać pliku parmateryzacji,pisałem do vcp to nie mają takiego i nie wiadomo czy będą mieli Rozumiem ze zmieniales wiazke w zderzakach? Natomiast czy wystarczy wiazke zmienic i dolozyc czujniki a dalsze czesc instalacji jest juz ok? Chodzi mi o miejsce gdzie na przyklad z przodu jest miejsce gdzie wiazka jest wpinana w kostke - czy ta kostka dalej ma juz instalacje przygotowana pod 6 czujnikow czy dalej tez do bcm tez nalezy dokladac wiazki?
Daniel0605 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ja kupiłem kompletne wiązki,do samego bcm1
Koalakm Opublikowano 14 Czerwca 2023 Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, Daniel0605 napisał(a): Ja kupiłem kompletne wiązki,do samego bcm1 Czyli troche tego bylo? Oddzielnie wiazka w zderzak i oddzielnie do bcm. Mozna wiedziec ile Cie to uczynilo?
Rekomendowane odpowiedzi