miesku Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) A wiec posiadam kabel OBDII na usb, nie wiem jakiej firmy gdyz mam go od wielu lat i uzywam z a4 B6 i a4B7. Uzywam go z VCDS Lite - License status Activated, VAG 409.1 oraz VAG 70-4. Pytanie czy te programy i kabel ktore lacza sie z b6 i b7 powinny sie laczyc z B8? Nie moge sie polaczyc z nowo nabyta B8, test kabla we wszystkich 3 programach pozytywny czyli kabel dostaje napiecie a polaczyc sie nie moge zniczym, ani manualnie ani na auto scan. Edytowane 1 Maja 2019 przez miesku
miesku Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 Co to znaczy za slaby? I dlaczego dziala z b6/b7?
miesku Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Opublikowano 2 Maja 2019 czy kodowanie i modyfikacje roznyych parametrow jak na przyklad obroty na biegu jalowym lub wylaczanie czujnika pasow zrobie tylko za pomoca vag czy np mozna uzyc narzedzie snapona lub delphi? Pytam gdyz to wszystko sobie robilem w b6/7 bez problemu tym co mam a z B8 zonk...
bin85 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 W B8 zrobisz wszytko VCDS ale musisz mieć inny kabel
miesku Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 A jaki dokladnie musi byc? Widzialem na forum ze kable Ross tech ale one tanie nie sa. Poki co delphi zrobilem co chcialem ale do kodowania wolabym vcds.
Rekomendowane odpowiedzi